Starterslink
Image default
Vakantie

UItgaan in Albufeira

Strand zon en een bijzonder uitgaansleven

Albufeira is enorm populair bij jongeren vanwege de mix van unieke feesten als ook het strand, weer en veel Nederlandse clubs. Wanneer je naar albufeira vliegt en een van de vele leuke hotelletjes hebt uitgekozen dan kun je vollop aan je trekken komen in Albufeira. Natuurlijk zijn er veel fantastische stranden en omdat de zon bijna altijd schijnt is het ook daadwewrkelijk heerlijk om hier te zijn. Het oude stadsgedeelte heeft veel winkels en boetiekjes maar vooral de Strip is het fantastisch uitgaan in Albufeira. Hier vindt je alle clubs, disco’s, bar’s en restaurants. Te veel om op te noemen maar zeker ook na een dag aan het strand te hebben gelegen een heerlijke plek om te zijn.

The Strip met wel 80 verschillende Clubs

Jazeker elk jaar komen er weer nieuwe clubs in Albufeira bij maar er zijn er inderdaad wel meer dan 80 te vinden op dit moment. Het nachtleven in Albufeira zal echt niet vervelen en je voelt gewoon overal het feestgevoel naar boven komen. Hippe clubs als Heaven, Vida, Bloopers, Libertos of de Kiss club trekt ook veel bekende DJ’s die hier jaarlijks  wel zijn te vinden in de verschillende clubs. Maar ook de leuke barretjes die er vollop zijn mag je niet missen. Vaak ook nog met veel Nederlandse invloeden met vooral veel gezelligheid.

Prijzen

De prijzen zijn zeer verschillend het is wellicht verstandig om in het begin van de avond wanneer het meeste wordt gedronken rustig in te drinken bij de vele wat kleinere local barretjes. Het is hier vaak erg gezellig en de prijzen zijn hier zeer acceptabel. Natuurlijk ligt het er ook aan wat je drinkt dus voor cocktails oppassen deze kunnen behoorlij prijzig zijn. Let ook op dat je niet te veel entree geld moet betalen. Sommige clubs hebben zelfs na bepaalde tijden een gratis entree en dit weet je wel snel als je een weekje aan het stappen bent geweest. Wil je meer weten van de prijzen en clubs die er zijn in Albufeira neem dan even een kijkje op de website van Fun & Sun.

Bezoek de website voor meer informatie :