Starterslink
Image default
Vakantie

Kom lekker logeren bij de boer in Zeeland!

Logeren bij de boer in Zeeland is een unieke ervaring voor jong en oud. De mooie omgeving, de leuke dieren, het buitenleven; dat wil iedereen toch eens zien en meemaken? Als u graag wilt logeren bij de boer in Zeeland, bent u van harte welkom bij Appartement de Graanzolder. U overnacht hier in een prachtig appartement op de zolder van een oude graanschuur. Het appartement ligt naast een boerderij waar u optimaal van het boerenleven geniet.

Veel leuke activiteiten

Op deze boerderij kunt u allerlei leuke activiteiten ondernemen. Help bijvoorbeeld mee met het verzorgen van de dieren en leer ondertussen veel over het boerenwerk. Uiteraard is er ook voor uw kinderen veel vermaak. Ze kunnen bijvoorbeeld koeien aaien, kippen voeren, meerijden op de tractor en natuurlijk volop buitenspelen. Ook het overnachten in de oude graanschuur zullen ze zeker leuk vinden. Hier liggen ook verschillende gezelschapsspellen. Ideaal om ’s avonds een leuke tijd te beleven!

Van alle gemakken voorzien

Het appartement is geschikt voor maximaal vijf personen. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met drie eenpersoonsbedden. Verder is er een keuken die van alle gemakken voorzien is. Er is zelfs een wasmachine en droger, zodat u eenvoudig de was kunt doen. Bovendien is de badkamer voorzien van heerlijke vloerverwarming. Ideaal als het ’s avonds afkoelt. Uiteraard is er ook kabeltelevisie en wifi. Tijdens uw verblijf bij de boer ontbreekt het u dus zeker niet aan luxe.

Boek uw verblijf eenvoudig online

Wilt u graag komen logeren bij de boer in Zeeland? Ga dan naar de website van Appartement de Graanzolder en reserveer eenvoudig online. Dan bent u verzekerd van een goed verzorgd verblijf in een prachtige omgeving. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met de medewerkers, want zij helpen u graag verder.

https://appartementzeeuwsvlaanderen.nl/