Starterslink
Image default
Banen en opleidingen

Medewerker debiteuren en klantcontact

JOBOMSCHRIJVING

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als medewerker debiteurenbeheer bij NRC Media Amsterdam? Ben je communicatief goed, vasthoudend en kom je graag in contact met NRC-abonnees? Lees dan snel alle vacatures voor parttime debiteurenbeheerders en klantcontacten bij NRC Media Amsterdam.

Wat is jouw rol als medewerker kredietbeheer en klantcontact? Als medewerker creditmanagement ben je verantwoordelijk voor het managen van financiële processen en het onderhouden van contacten met abonnees en incassobureaus. U beheert verschillende betalingsprocessen, neemt telefonisch en schriftelijk deel aan herinneringen, legt betalingsafspraken vast, draagt ​​deze over aan het incassobureau, behandelt klachten en verwerkt incasso’s op basis van claims. Vanwege gevoelige kwesties is het contact met abonnees vaak uitdagend, en tegelijkertijd is het ook zeer bevredigend wanneer u tot een wederzijds bevredigende regeling komt. Dit vereist nauwkeurigheid, probleemoplossend vermogen, uitstekende communicatieve vaardigheden en een combinatie van flexibiliteit en veerkracht. Je maakt deel uit van het debiteurenmanagementteam op de afdeling klantenservice van NRC Media BV.

Herken jij jezelf in de volgende punten?

-Je hebt minimaal de relevante MBO + opleiding afgerond

– Je hebt affiniteit met klantcontacten en debiteuren;

-U beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;

-U spreekt vloeiend Nederlands;

-Je bent agressief en streeft naar een win-win situatie;

– Je bent klantgericht en hebt een vasthoudend karakter;

-Je werkt ook graag in een gezellig team!

OVERIGE

Je werkt in een dynamisch team, mensen werken hard, maar lachen ook samen! Je werkt op het hoofdkantoor van NRC Media in het centrum van Amsterdam. Het betreft een werkplek op een hele mooie locatie!

https://www.vindazo.nl/keywords/debiteuren.html