Starterslink
Image default
Banen en opleidingen

Verbeter de werkvaardigheden van je werknemers met een Six Sigma training van dit bedrijf

Werkstructuren veranderen in de loop van de jaren. Waar vroeger nog een vrij strakke agenda voor werknemers de norm was, werken steeds meer bedrijven tegenwoordig volgens het lean-principe. Dit principe houdt in dat medewerkers veel vrijheid hebben om hun werk op hun eigen manier in te delen. Zo bepalen ze bijvoorbeeld zelf wanneer ze welke taak uitvoeren. Lean werken brengt veel voordelen met zich mee, maar het is belangrijk dat hier wel een duidelijke structuur wordt gehanteerd zodat doelen behaald worden. L6Sigmacoach is een bedrijf dat cursussen en workshops aanbiedt aan bedrijven, waarbij werknemers de perfecte combinatie aanleren tussen lean werken en het behalen van doelen. De basis van de cursussen en trainingen is gericht op zo efficiënt mogelijk werken. Hierdoor is een cursus of training van L6Sigmacoach van toegevoegde waarde voor elk bedrijf.

Ontdek de verschillende trainingen

Een Six Sigma training van L6Sigmacoach wordt gehouden door een ervaren projectleider. De cursus wordt afgestemd op de situatie van jouw bedrijf, waardoor je de methodes uit de training uiteindelijk goed in de praktijk kunt toepassen. De trainingen zijn onderverdeeld in verschillende niveaus. Het eerste niveau wordt de Yellow Belt Six Sigma training genoemd. Hier leer je de basisprincipes die horen bij het zo efficiënt mogelijk lean werken. Zodra een bedrijf wat meer ervaring heeft met lean werken, is het aan te raden om verder te gaan met de Green Belt Six Sigma training. Heeft een bedrijf al veel ervaring met het lean-principe, dan is de Black Belt Six Sigma training handig om de laatste tips en tricks van het lean werken onder de knie te krijgen. Alle trainingen zijn opgebouwd met ISO-gecertificeerde trainingsmaterialen. In combinatie met een ervaren trainer die de trainingen leidt, ben je als bedrijf verzekerd van optimaal resultaat.

Meld je aan of neem contact op met dit bedrijf bij vragen

Ben je ervan overtuigd dat de trainingen van L6Sigmacoach van toegevoegde waarde zijn voor jouw bedrijf? Meld je dan aan! Voor vragen neem je eenvoudig contact op met dit bedrijf via de contactgegevens op de website. Wacht niet langer en profiteer binnenkort van de voordelen van deze trainingen voor jouw bedrijf.

https://l6sigmacoach.nl/