Starterslink
Image default
Bedrijfsvoering

VOG aanvragen voor als je gaat solliciteren.

De VOG stelt de werkgever in staat om uw arbeidsverleden en arbeidsdocumenten te verkrijgen en in te zien om een geschikte shortlist voor de functie samen te stellen. Als je solliciteert naar een online functie, ontvang je een persoonlijk sollicitatieformulier om in te vullen. Je kunt je VOG aanvragen via hetvogbureau.nl makkelijk indienen

Waar is de VOG voor nodig?

Het zal informatie vragen over uw opleiding, werkgeschiedenis, eerdere werkervaring en eventuele opleidingskwalificaties die u mogelijk heeft verworven. Na het invullen van het formulier met alle gevraagde documenten worden elektronisch per fax naar de werkgever gestuurd. Uw sollicitatie kan binnen één werkdag na uw sollicitatie worden beoordeeld door de personeelsmanager. Dit beoordelingsproces stelt het personeelsteam in staat een korte lijst samen te stellen met geschikte kandidaten voor het eindgesprek.

Verklaring Omtrent het Gedrag

De verklaring omtrent het gedrag omvat een voorkeuzegesprek en een online vaardigheidstoets, waarbij het panel zal bepalen of u aan de vereisten voor de rol voldoet. Als je eenmaal bent geaccepteerd voor het eindgesprek, wordt je gevraagd om aanvullende informatie en antwoorden te geven op de vragen die betrekking hebben op de informatie die op je cv staat.

Je moet dan jezelf demonstreren voor het panel, inclusief je kennis, werkervaring en prestaties, om in aanmerking te komen voor de vacante functie. Het vog-verzoek bevat ook een upload van een foto die uw professionaliteit en arbeidsethos aantoont. De upload helpt de werkgever om te beoordelen of jij de juiste kandidaat bent voor de vacature. Bovendien biedt het waardevol bewijs voor de werkgever om te beoordelen of u over de vereiste werkervaring en kennis beschikt die nodig is voor de functie.

Zo werkt het:

 • #1. Vul het formulier in. 

  Zorgvuldig het formulier invullen.

 • #2. Justis stuurt een mail. 

  Bevestig uw aanvraag online.

 • #3. Bevestig uw identiteit.

  Verifieer uw aanvraag online.

 • #4. Uitslag per post.

  Dienst Justis verwerkt uw aanvraag.

Het merendeel van de werkgevers gebruikt het vog-verzoek als een snelle en effectieve manier om werknemers die mogelijk als zelfstandige werken te screenen. Het korte noteringsproces biedt de werkgevers een gemakkelijke manier om degenen te screenen en te kiezen die mogelijk niet als zelfstandige werken, terwijl ze tijd en geld besparen. Het vog-verzoek bespaart de werkgever de kosten van het gebruik van het interne rekruteringssysteem en stimuleert daarmee hun interne personeelsafdeling. Als u een zelfstandige bent, kunt u overwegen om gebruik te maken van de voordelen die de vog-aanvraag u biedt.

Bezoek de website voor meer informatie :