Starterslink
Image default
Bedrijfsvoering

Welke container is geschikt om te huren?

Welke container is nou geschikt om te huren?

Wilt u meer weten over welke container u nodig heeft? Heeft u een verbouwing, afval, een feest of bent u bezig met een verhuizing en weet u niet welke container u nodig heeft? Wij willen u graag de nodige tips geven welke container waarvoor dient. Wilt u meer weten hierover? Lees hieronder verder.

Een 6m2 container

Een 6 kuubs container is zeer geschikt voor klussen tijdens een verhuizing of een verbouwing. Deze container is ideaal als het gaat om eenvoudig afval weg te werken. Het voordeel van zo’n container is dat het snel geleverd kan worden en direct geplaatst kan worden op een parkeertplaats of een gewenste locatie. Deze container ziet u vaker onderweg of buiten ergens staan en zijn standaard containers dat vaak worden gebruikt. 

De gesloten container

Een gesloten container is evanals een standaard container ideaal voor het afvoeren van bouw- en bedrijfsafval. Het verschil van deze container is dat er meer afvalruimte is en dat de container volledig af te sluiten is. Ook heeft deze container aan de achterzij een deur zodat u groot afval eenvoudig kunt wegwerken. Deze container worden ook door bedrijven gebruikt om prive papierwerk weg te gooien in een gesloten container. Meer weten over deze container? Bezoek onze website.

Een opslagcontainer is ideaal

Ook kunt u kiezen voor een opslagcontainer waarbij u al uw gereedschap beveiligd kunt opslaan. Deze container is zeer geschikt voor het opslaan van bouwmaterialen tijdens een bouwproject. Ook zijn deze containers beveiligd met een meegeleverde sleutel om inbraak te voorkomen. Deze containers is 40 kuub en kan overal op een gewenste locatie worden geplaats.

Zoekt u een andere container?

Zoekt u een andere soort containers? Als de specialist van Twente kunnen wij u veel verschillende containers leveren. Bezoek direct onze website voor alle containers die wij bieden. Klik op een gewenste afbeelding om alle informatie over de container te lezen. Meer weten? Neem vrijblijvend en gratis contact met ons op. De containerspecialist van Twente. 

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.busschercontainers.nl/container-huren/