Starterslink
Image default
Bedrijfsvoering

Uitzendsoftware van Staffing Direct. Alles wat je nodig hebt

Elke uitzendorganisatie wil nauwkeurig zijn administratie bijhouden. Logisch, want het is de spil van de organisatie. Uren van flexwerkers moeten eenvoudig en foutloos worden bijgehouden. En facturen dienen op vaste momenten verstuurd te worden. Je moet dus kunnen vertrouwen op jouw uitzendsoftware, want fouten kun je je niet permiteren. Staffing Direct heeft precies wat jouw organisatie nodig heeft. Een software pakket helemaal gericht op voor uitzendbureaus. Met de software van Staffing Direct is het voeren van de administratie een fluitje van een cent, want (bijna) alles gebeurt automatisch. Van het simpel laten invoeren van gewerkte uren door flexwerkers tot en met het periodiek versturen van facturen.  Ook het selecteren van geschikte kandidaten wordt door de software ondersteund. 

Uitgebreide functionaliteiten

De uitzendsoftware van Staffing Direct staat bekend om de uitgebreide functionaliteiten. Alle belangrijke processen worden ondersteunf: matchmaking, uren bijhouden, verloning en facturatie. Allemaal administraties die nauw met elkaar verbonden zijn. Daarom is het belangrijk dat deze administratieve processen naadloos op elkaar aansluiten waardoor fouten worden voorkomen en efficiency wordt verhoogd. Wat kun je verwachten van de uitzendsoftware van Staffing Direct? Een korte opsomming van de finctonaliteiten.

Cloud based software

Deel al je documenten in de cloud. Met klanten, met kandidaten en met je eigen medewerkers. Alle data wordt op 1 centrale plek veilig opgeslagen en is voor iedereen toegankelijk op basis van zijn of haar rechten.

Urenadministratie

Flexwerkers vullen hun eigen uren in. Via de website. Of via de app. Heel gemakkelijk en betrouwbaar. Zo kun je als uitzendondernemer snel de controle uitvoeren en de gegevens verwerken naar verloning en facturatie.

Agenda en planning

Je hebt te maken met klanten en kanidaten waarmee afspraken zijn gemaakt. Om er voor te zorgen dat deze worden nagekomen, heb je een zuivere planning nodig zodat iedereen op de hoogte is. Met het plansysteem van Staffing Direct werk je moeiteloos samen met collega’s aan dezelfde planning en worden fouten voorkomen.

Documentbeheer

Dankzij slimme oplossingen als bijvoorbeeld een QR-code worden documten op de juiste plek opgeslagen en zijn daardoor ook weer makkelijk terug te vinden. Zo hoef je nooit meer te zoeken naar documenten. Dit bespaart veel ergenis en verhoogt de productiviteit.

Uitzendsoftware voor starters

Niet alleen is Staffing Direct gericht op bestaande uitzendbureaus, ook wanneer je wilt starten als uitzendondernemer maak je eenvoudig gebruik van de uitzendsoftware van Staffing Direct. Staffing Direct richt zich namelijk ook op startende ondernemers en heeft hiervoor speciale modules en softwarepakketten ontwikkeld. Meer weten? Neem dan gerust contact op met Staffing Direct. 

Over Staffing Direct

Kies voor persoonlijke ondersteuning, kennis en zekerheid. Dat is wat Staffing Direct je biedt en dat is een geruststellende gedachte. Alle kennis en ervaring waarover Staffing Direct beschikt is verwerkt in de backoffice dienstverlening en is er helemaal op gericht om jouw uitzendbureau succesvol te laten groeien. Profiteer van geavanceerde backoffice processen en systemen én lift mee op jarenlange kennis en ervaring in de uitzendbranche. Veel uitzendbureaus zijn je al voorgegaan en heeft Staffing Direct al meer dan 1 miljoen werkzoekenden aan een baan geholpen. 

Bezoek de website voor meer informatie : https://staffingdirect.nl/