Starterslink
Image default
Electronica en Computers

Ontvang onafhankelijk advies over de geschikte volume licentie

Een volume licentie maakt het eenvoudig en betaalbaar om software uit te voeren op veel apparaten met één licentiecode. U kunt een licentie dan meerdere malen installeren met dezelfde licentiecode. Deze licenties worden aangeboden door verschillende vendoren en in verschillende contractvormen. Voorbeelden hiervan zijn Veeam en Citrix. Wij begrijpen dat het lastig is om hierin een keuze te maken. Het bedrijf OnnIT voorziet u graag van onafhankelijk advies en informeert u graag uitgebreid over de verschillende mogelijkheden. Dit bedrijf is namelijk gespecialiseerd in volume licenties.

Welke volume licentie past bij uw onderneming?

U heeft als onderneming misschien al een bepaalde licentie strategie. De vraag is echter of deze nog past bij de veranderende markt. Het kan effectief zijn om de licentie strategie van uw bedrijf aan te scherpen. Vindt u de contracten van licentie vendoren complex en onoverzichtelijk? OnnIT helpt u graag met het verkrijgen van meer inzicht hierin zodat u een betere keuze maakt . Door een goede keuze te maken bespaart u niet alleen geld, maar kunt u ook slimmer, sneller en werkplekonafhankelijker werken. Naast onafhankelijk advies over de aanschaf van een volume licentie geeft OnnIT ook advies over het onderhoud van uw licenties.

Profiteer van scherpe prijzen

Bestaat uw bedrijf uit vijf werknemers of meer? Dan is een volume licentie zoals Citrix zeer geschikt. Afhankelijk van uw wensen kan het zo zijn dat een andere licentie beter bij uw bedrijf past. Factoren die invloed hebben op uw keuze zijn de termijn van uw gebruiksrecht en de keuze om een licentie te kopen of huren. Het bedrijf OnnIT denkt graag met u mee zodat u de juiste licentievorm kiest. Daarbij profiteert u van scherpe prijzen omdat deze specialist vanwege hoge inkoopvolumes, kortingen kan aanbieden. Wilt u meer informatie ontvangen over de diensten van dit bedrijf? Neem dan gerust contact op met de klantenservice en laat u uitgebreid informeren.

https://onnit.nl/