Starterslink
Image default
Electronica en Computers

Lichtslangen

Één van de populairste verlichtingen voor de kerst zijn lichtslangen. Lichtslangen zijn vaak verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kan je overal plaatsen. In huis zet je vaak een kerstboom neer, versier je de woonkamer met LED kaarsen of dinerkaarsen en hang je bijvoorbeeld een kerstkrans op aan de deur. Maar met lichtslangen kan je nu ook sneller de buitenkant van jouw huis meenemen met versieren. Zo kan je lichtslangen dus voor binnen en buiten gebruiken!

Wat zijn lichtslangen precies?

Lichtslangen zijn de perfecte verlichting voor de feestdagen. Ook het hele jaar door te gebruiken als standaard verlichting om de sfeer erin te houden! De lichtslangen zijn voorzien van LED verlichting in warmwit. Hierdoor zijn de lichtslangen veel duurzamer en lager in het stroomverbruik. Vaak verkrijgbaar in verschillende lengtes waardoor je het kan toepassen op de plek waar jij wilt, met de juiste afmetingen. Zo kan je toch gemakkelijk je hele huis of tuin verlichten. Ook zijn de lichtslangen verlengbaar per meter. Dit kan je echter alleen doen met speciale koppelstukken. 

Is een lichtslang veilig?

De installatie van een lichtslang is eenvoudig en heel gemakkelijk uit te voeren. De verlichting maakt gebruik van een plug-and-play systeem waardoor je alleen de meegeleverde adapter in het stopcontact hoeft te stoppen. De 2 meter lange stroomkabel van de lichtslang is gemaakt van zeer sterk materiaal wat de kabel flexibel houdt. Ook is de lichtslang vochtbestendig. Hierdoor kan je gedurende elke weersomstandigheid gebruik maken van de lichtslangen. Tijdens de kerstperiode, voor verjaardagen, een gezellig avondje in de tuin of gewoon als accentverlichting!

Lichtslangen combineren?

Lichtslangen zijn echte sfeermakers. Juist deze verlichting is makkelijk te combineren! Creëer jouw eigen kerst thema rondom en in jouw huis door gebruik te maken van lichtslangen en andere sfeerverlichtingen. Zo kan je het combineren met een verlicht kerstfiguur of maak jij bijvoorbeeld een combinatie van clusterverlichting met de lichtslangen? Zo zijn lichtslangen ook leuk bij kerstkransen! Genoeg keuze uit versiering om de kerstsfeer erin te krijgen!

https://kerstverlichting.nl/product-categorie/lichtsnoeren_1/lichtslangen/