Starterslink
Image default
Electronica en Computers

Digitale archivering is dé oplossing

Door middel van digitale archivering wordt het archief van uw bedrijf of organisatie veel beter toegankelijk. Van dossiers en boeken tot microfilms en handgeschreven documenten: aan de hand van digitale archivering wordt alle informatie in het archief ontsloten, en toegankelijk voor de juiste personen. En dat gaat veel verder dan alleen het inscannen van alle paperassen. Een digitaal archief is duurzamer, veiliger en gemakkelijker dan zijn papieren tegenhanger. Wie kiest voor digitale archivering, kiest voor de toekomst. Met een professionele partner als GMS heeft u voortaan altijd en overal toegang tot cruciale informatie.

Denkt u aan digitale archivering?

Digitale archivering houdt in dat uw hele archief – dat bestaat uit de administratie, velerlei dossiers, handgeschreven documenten, enzovoorts – in digitale vorm wordt opgeslagen. De eerste stap is om uw archief te inventariseren. Wat zit er precies in, en hoe kan dat het beste bewaard worden? Met speciale apparaten en aan de hand van specialistische software worden er hoge kwaliteit scans gemaakt van alle informatie. Die wordt toegankelijk gemaakt voor u en uw medewerkers. Voortaan is het zoeken van een bepaald document zo eenvoudig als een druk op de knop. Daarmee zult u regelmatig veel tijd winnen. Het archief digitaliseren is dan ook een efficiënte oplossing.

Veilig, betrouwbaar, gemakkelijk

Het archief van uw bedrijf is er om gebruikt te worden. Het mooie van digitale archivering is dat het de informatie die bewaard wordt, ook makkelijk toegankelijk maakt. En daarvoor hoeft u niet langer te zoeken in de stapels papier, want een digitaal archief neemt geen plek in. Waar u ook bent, en wanneer u het ook maar wil: u kunt overal en op ieder moment inzage krijgen in het archief. De speciale software zorgt ervoor, dat het archief makkelijk inzichtelijk is voor de juiste personen, maar goed beveiligd is tegen misbruik. Daarover hoeft u zich dus geen zorgen te maken.

https://gmsnl.com/