Starterslink
Image default
Electronica en Computers

Maak gebruik van biometrie voor de tijdsregistratie bij uw bedrijf

Tijdsregistratie is erg belangrijk binnen organisaties. Vaak genoeg gaat dit nog verkeerd. Tegenwoordig wordt tijdsregistratie steeds vaker uitgevoerd aan de hand van biometrie. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan het inklokken met een vingerafdruk, gelaatscan, iris- of netvliesscan of door middel van stemherkenning. U hoeft uzelf dus niet meer in allemaal ingewikkelde bochten te wringen omdat iemand zijn of haar pasje of sleutel vergeten is. Ook hoeft u zich geen zorgen meer te maken dat kwijtgeraakte toegangspasjes of andere artikelen in verkeerde handen terechtkomen. Kortom, de veiligheid verbetert aanzienlijk wanneer u kiest om biometrie in te zetten bij het registreren van uren.

Een deskundige onderneming met innovatieve oplossingen

Voor het optimaal registreren van tijd is het raadzaam om gebruik te maken van de diensten van een expert. Het in Rotterdam gevestigde Easy Secure verzorgt tijdregistratie voor organisaties in heel Nederland. Deze organisatie is gespecialiseerd in het gebruik van de meest innovatieve software. Hieronder vallen onder andere biometrie, cloud-software en diverse draadloze toepassingen. Deze geavanceerde technologieën zijn binnen elke branche of onderneming inzetbaar. Of u nu een fabriek, warenhuis, camping of supermarkt runt, voor elk bedrijf is er een oplossing op maat beschikbaar.

Ontdek de mogelijkheden van dit bedrijf

Het registreren van de werktijden aan de hand van biometrie is een eenvoudige en nauwkeurige methode. Tot op de seconde precies houdt het systeem de gegevens bij. Indien gewenst kunt u starten met geschikte software voor tijdsregistratie bij Easy Secure en in een later stadium uitbreiden met technologische toepassingen. Dit bedrijf gaat graag met u in gesprek om erachter te komen wat u wilt bereiken. Op basis hiervan creëren hun medewerkers een digitale omgeving die precies aan uw wensen en behoeften voldoet en enkel toegankelijk is voor personen die u de bevoegdheid geeft. Wilt u weten wat Easy Secure voor u kan betekenen? Informeer dan naar de diensten via de contactgegevens op hun website.

https://www.easysecure.nl/