Starterslink
Image default
Entertainment

Plan nu al de leukste schoolreis voor jouw leerlingen

Omwille van de situatie en de maateregelen om het Corona-virus te bestrijden, gaan heel wat leuke evenementen en plannen momenteel niet door. Een van de evenementen die waarschijnlijk zijn verplaatst naar een latere datum is de jaarlijkse schoolreis met de leerlingen. Nochtans is de schoolreis een belangrijk onderdeel van het schooljaar. Het geeft de leerlingen de kans om het jaar om een zeer fijne manier af te sluiten en nog enkele geweldige momenten met elkaar te beleven. Ben jij ook op zoek naar een uitje om alvast te schoolreis te organiseren zodra deze weer kan doorgaan? Bekijk dan zeker de mogelijkheden van BillyBird in Volkel!

Plezier voor jong en oud in dit pretpark

BillyBird is een park in Volkel waar heel wat te beleven valt voor jong en oud. Hierdoor is het de perfecte locatie voor een schoolreis met verschillende klassen en groepen. Of je nu komt met leerlingen van groep 1 of van groep 8, iedereen beleeft er zeker een geweldige en onvergetelijke dag. Ook het wisselvallige Nederlandse weer krijgt geen kans om roet in het eten van de schoolreis te gooien. Er is namelijk niet enkel een leuk buitenpark, maar ook een uitgebreid binnenpark met heel wat attracties. Je vindt er bovendien zowel grote als kleinere attracties, van een kinderkermis tot een heuse achtbaan.

Bekijk de arrangementen voor scholen

Wil je jouw schoolreis bij Billybird in Volkel alvast plannen? Dan kan je vanaf 1 juni 2020 weer terecht op de website van het park om de tickets voor jouw leerlingen te boeken. Voor scholen biedt het park bovendien aantrekkelijke arrangementen. Zo ontvang je bij een groep vanaf 30 personen, 1 euro korting per persoon op je ticket. Ook kan de schoolbus gratis parkeren op het terrein en kun je kiezen uit verschillende lunchpakketten voor de leerlingen. Alles wordt dus voorzien voor een echt onvergetelijke dag met de hele school.

https://billybird.nl/hemelrijk/