Starterslink
Image default
Entertainment

Van babyshower versiering tot cupcake vormpjes: alles op één plek

Voor een babyshower kun je heel veel geld uitgeven, maar kun je ook een goedkope én leuke babyshower organiseren, inclusief versiering en lekker hapjes zoals cupcakes in leuke cupcake vormpjes? Niet iedereen heeft namelijk even veel budget. Wanneer je toch graag je vriendin wilt verrassen met een babyshower, dan hoeft dat helemaal niet veel geld te kosten. Het gaat namelijk vooral om de gezelligheid en om samen een bijzondere herinnering te creëren. Het is waarschijnlijk het laatste feestje zonder de baby. Zeker met een eerste kindje zal na de geboorte het leven van je vriendin helemaal veranderen. Dus dan is het extra bijzonder om mooie herinneringen te hebben aan je eerste babyshower.

Wat heb je allemaal nodig voor een goedkope babyshower?

Naast vriendinnen en familie is er niet veel nodig voor een goedkope, maar toch leuke babyshower. Het is natuurlijk wel heel leuk om babyshower versiering te kopen. Bij Daily Style kun je dat heel goedkoop doen. Je kunt helemaal uitpakken zodat je wat duurder uit bent, maar je kunt het ook simpel houden. Met een paar mooie ballonnen en slingers kun je de kamer al heel leuk versieren. Er is bovendien speciale babyshower versiering te krijgen. Ook met het eten en drinken kun je het goedkoop houden. Je kunt bijvoorbeeld zelf cupcakes maken en deze versieren met roze en/ of blauwe muisjes. Dat is een goedkoop en lekker hapje. Als je ze dan in een van de leuke cupcake vormpjes van Daily Style bakt, zien ze er extra leuk uit.

Amerikaanse babyshower

Wat je ook kunt doen om de babyshower low budget te houden, is vragen of alle gasten iets willen meenemen. Dan kan je bijvoorbeeld de babyshower versiering en de cupcakes in de leuke cupcake vormpjes zelf regelen, maar dan vraag je aan de gasten of zij allemaal ook wat lekkers te eten of te drinken kunnen meenemen. Zo hou je de kosten laag en kan je toch een onvergetelijke babyshower organiseren.