Starterslink
Image default
Hobby en vrije tijd

Een dagje weg met kinderen

Een dagje weg organiseren met kinderen kan een uitdaging zijn. Het is niet altijd gemakkelijk om een goede bestemming te vinden voor een plezierig uitje met de schoolklas, naschoolse opvang, sportvereniging of andere groep met kinderen. Iets waar veel kinderen van houden en graag over leren is het dierenrijk. Dierentuinen zijn geliefde plekken om bijzondere dieren van dichtbij te zien. Tijdens een dagje weg in Avifauna kun je kinderen kennis laten maken met het interessante rijk der vogels. Sommige zullen ze herkennen, maar vele ook niet. Tijd voor verwondering om de vele soorten vogels die er zijn tijdens een dagje weg met kinderen, bijvoorbeeld met het gezin.

Faciliteiten

Naast een mooie uitstraling en leuke dieren heeft Avifauna goede faciliteiten voor een leuk dagje weg met kinderen of met je gezin. Parkeren bij het vogelpark is gratis en het park is rolstoeltoegankelijk. In het park zijn verschillende opties voor horeca, zodat de kinderen tussen het spelen en kijken door energie op kunnen doen met een hapje en een drankje. Het park heeft ook een grote speeltuin, waar naar hartenlust geklauterd kan worden. Verder is het park mooi groen, wat zorgt voor een sfeer alsof je echt in een andere wereld der vogels bent. En mocht er iets gebeuren, dan zijn er twee EHBO-posten te vinden. Zo hoef je je als begeleider nergens druk om te maken tijdens het dagje weg met kinderen.

Arrangementen voor een leuk dagje weg met kinderen en het gezin

Voor schoolreizen en voor BSO-activiteiten heeft Avifauna speciale arrangementen. Zo verzorg je een volledig en voordelig dagje weg met de kinderen. Beide soorten arrangementen zijn naar wens uit te breiden met eten en drinken, een leuke speurtocht en een bakje nectar om zelf Lori’s te voeren. Een combinatie met Archeon kan ook nog. Medewerkers van het park staan altijd klaar om te helpen alles soepel te laten verlopen. Zo hoeven de kinderen alleen maar te genieten. Kortom; voor een dagje weg met kinderen moet je in Avifauna zijn. Een dagje weg met het gezin kan natuurlijk ook.