Starterslink
Image default
Hobby en vrije tijd

Een nieuwe of tweedehands caravan of camperbus van goede kwaliteit kopen

Heeft u er wel eens over nagedacht hoeveel vrijheid een eigen camperbus of caravan u geeft? U rijdt met deze voertuigen waar en wanneer u maar wilt en heeft altijd een eigen slaapplek, keukentje en sanitair bij u. Als u overtuigd bent van alle voordelen, dan wilt u vast weten waar u een kwalitatief hoogwaardige camperbus of caravan voor een voordelige prijs kunt kopen. Het antwoord is: bij Campolife! Dit toonaangevende bedrijf in Zuid-Holland is al ruim 50 jaar dé plek waar vele enthousiaste kampeerliefhebbers hun caravan of camperbus hebben gekocht. Bent u benieuwd waarom deze kampeerspecialist al jarenlang zo populair is onder klanten? Lees dan verder.

Een ruim assortiment kampeervoertuigen van hoogwaardige kwaliteit

U heeft bij Campolife de mogelijkheid om een caravan te kopen in verschillende prijs- en gewichtsklassen. Of u nu dus op zoek bent naar een grote, luxe caravan of liever een eenvoudig tweedehands model wenst: hier schaft u deze aan in kwalitatief hoogwaardige staat én voor een goede prijs. Zowel de tweedehands caravanmodellen als de nieuwe exemplaren zijn, waar mogelijk en indien gewenst, verkrijgbaar met BOVAG-garantie. Mocht uw caravan onverhoopt een defect vertonen, dan laat u deze dus probleemloos repareren. Naast een caravan kunt u er bij Campolife voor kiezen om een camperbus te kopen. Een camperbus is eigenlijk een bestelbus die omgebouwd is tot camper. De camperbussen van deze specialist zijn van alle gemakken voorzien, zoals schoteltelevisie, airconditioning en vaste bedden. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om een camperbus te kopen van een bekend merk als Tec, maar ook om een kampeervoertuig van een minder bekend merk aan te schaffen. U ziet: de mogelijkheden bij deze kampeerspecialist zijn eindeloos.

Breng een bezoek aan de showroom in Zuid-Holland

Wilt u, voordat u besluit een camperbus of caravan te kopen, eerst de modellen met eigen ogen bekijken? Breng dan een bezoek aan de showroom van Campolife in Heinenoord, Zuid-Holland. Hier staan ook de vriendelijke en deskundige medewerkers klaar om u van persoonlijk advies te voorzien. Geniet u binnenkort ook van een heerlijke vakantie in uw eigen caravan of camperbus? Wacht niet langer en schaf deze aan bij deze specialist!