Starterslink
Image default
Electronica en Computers

Zorg voor een goede beveiliging van uw terrein met een cameramast

Een cameramast is vaak noodzakelijk om een bepaald terrein te beveiligen. Denk bijvoorbeeld aan het beveiligen en bewaken van bedrijventerreinen, parkeerterreinen of andere particuliere of openbare terreinen. Met meer dan dertig jaar ervaring in de productie en levering van cameramasten van de hoogste kwaliteit is Europmast B.V. dé partner die u nodig heeft! Lees snel verder over de verschillende mogelijkheden die dit gespecialiseerde bedrijf u biedt.

Kies voor een vaste of kantelbare cameramast

Wanneer u een terrein wilt beveiligen, is het van belang dat u kiest voor een cameramast van kwaliteit. U kunt er immers lang gebruik van maken en een goede beveiliging is dan gegarandeerd. Europmast B.V. voorziet u graag van de beste cameramasten. U kunt kiezen voor een vaste of kantelbare cameramast. Hiermee is het zeer eenvoudig om uw terrein te beveiligen. De cameramasten van dit gespecialiseerde bedrijf zijn thermisch verzinkt en kunnen direct gebruik worden. Naast camera’s, kunt u er ook eenvoudig andere apparatuur aan vast monteren. Een kantelbare cameramast heeft een groot voordeel ten opzichte van een vaste cameramast. Een kantelbare cameramast is zeer gebruiksvriendelijk. De mast kan namelijk door één persoon gekanteld worden. Op deze manier kunnen er eenvoudig aanpassingen gedaan worden aan de camera. U heeft bij beide uitvoeringen keuze uit de volgende afmetingen:

  • 4 meter
  • 6 meter
  • 8 meter
  • 10 meter
  • 12 meter

Zorg voor een optimale beveiliging

Om te zorgen voor een optimale beveiliging, kunt u bij dit bedrijf ook accessoires aanschaffen. Denk bijvoorbeeld aan verschillende cameraopzetstukken, contragewicht en inklimbeveiliging. Wilt u de installatie en het onderhoud van uw cameramast uit handen geven? Ook dan staat dit bedrijf graag voor u klaar. Dit geldt ook voor een oplossing op maat. Europmast B.V. denkt graag met u mee. Bent u benieuwd naar de prijzen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem telefonisch contact op met dit bedrijf.

 

https://europmast.nl/