Starterslink
Image default
Vakantie

Bijzondere groepsaccommodatie in het prachtige Gelderland

Deze bijzondere groepsaccommodatie is gelegen in Gelderland en bezit zo’n 6 hectare aan buitenterrein en 800 m² aan overdekte en verwarmde binnen locatie. Op het land van De Westernboerderij vindt u aardig wat historie, het huis en de stallen stammen maar liefst uit 1721. Sinds 2013 kunt u hier een uniek bedrijfsuitje met overnachting beleven in het tipidorp. Overnachten op de minicamping is een leuke afsluiting van uw bedrijfsuitje of familiedagje.

De groepsuitjes specialist

De Westernboerderij is gespecialiseerd in het organiseren van groepsuitjes. Niet alleen bedrijven zijn hier welkom voor bedrijfsuitjes, ook particulieren kunnen zich hier aanmelden voor de vele arrangementen. Denk bijvoorbeeld aan groepsuitjes voor familieleden, scholen, verenigingen en vrienden. Voor elke groep is er wel een arrangement dat bij de wensen van de groep past. Daarnaast is het een echte toevoeging dat u een bedrijfsuitje met overnachting kunt boeken. De bijzondere groepsaccommodatie van De Westernboerderij vindt u niet overal.

De activiteiten

Er zijn vele arrangementen waar u uit kunt kiezen bij deze bijzondere groepsaccommodatie. Bij het ‘6 wielen arrangement’ kunt u bijvoorbeeld genieten van een spannend dagje quad rijden en scootertoer. Dan is er ook nog het ‘Waanzinnig Wild West arrangement’. Hierbij onderneemt u tal van leuke activiteiten waarbij u de sferen van het wilde westen ontdekt. Denk bijvoorbeeld aan quad rijden, rondes op de rodeostier en een western grillbuffet. Daarnaast zijn er ook speciale arrangementen voor de feestdagen en zijn er activiteiten gelinkt aan televisieprogramma’s. Kortom, u zult zich zeker niet te vervelen.

Uniek in zijn soort

Waarom is De Westernboerderij nu zo uniek? Ten eerste omdat een familie- en bedrijfsuitje niet ophoudt als de zon onder gaat. Door de bijzondere groepsaccommodatie is het mogelijk om te kiezen voor een bedrijfsuitje met overnachting in het tipidorp. Een unieke ervaring! Daarnaast is het bijzonder dat u uit een enorm groot aanbod aan arrangementen en vermaak kunt kiezen. De Westernboerderij is van alle markten thuis als het gaat om de organisatie van leuke uitjes voor jong en oud. Tenslotte is beschikt u over alles wat u maar kunt wensen op één locatie. Geen gedoe heen en weer rijden of extra kosten voor verschillende activiteiten. Dan heeft u meer tijd voor de leuke dingen.

 

 

https://www.westernboerderij.nl