Starterslink
Image default
Vakantie

Maak een luxe rondreis door Bali en Java of Vietnam

Voor de mooiste rondreizen door Azië moet u bij Original Asia zijn. Zij hebben diverse rondreizen in hun pakket, waar u zeker van gaat genieten. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een prachtige rondreis door Bali en Java of van een luxe rondreis door Vietnam. Hieronder leest u meer over deze twee rondreizen, zodat u een idee krijgt van de rondreizen bij deze experts!

Ontdek Bali en Java tijdens deze bijzondere rondreis

De rondreis door Bali en Java, ‘Original Java en Bali’, begint in Yogyakarta. Hier bezoekt u allerlei belangrijke en indrukwekkende bezienswaardigheden, zoals de Prambanan tempels. Na een aantal zagen pakt u de trein richting het Oosten. Uiteraard reist u eersteklas, zodat u geniet van optimaal comfort. De volgende stop is de prachtige Bromo vulkaan, waar u de zonsopgang zult gaan bekijken. Daarna reist u door naar de Ijen vulkaan en maakt u, per veerboot, de oversteek van Bali naar Java. Hier verblijft u enkele dagen in Pemuteran. Deze locatie leent zich er uitstekend voor om te snorkelen. Na twee dagen reist u verder naar Lovina, waar u dolfijnen gaat spotten. Als laatste ontdekt u de bijzondere rijstvelden van Sidemen en Ubud. Om de rondreis door Bali en Java in alle rust af te sluiten, geniet u de laatste dagen van een heerlijke strandvakantie in Jimberan.

Geniet van luxe tijdens deze rondreis door Vietnam

Wanneer u Vietnam wil ontdekken, kies dan voor ‘de Ultieme Vietnam Rondreis’. Deze luxe rondreis door Vietnam begint in Hanoi. Hier ontdekt u het bijzondere, historische centrum van de stad. Daarna reist u verder naar Mai Chau en Pu Luong, waar u kennis maakt met de prachtige natuur van Vietnam. Hierna reist u verder naar de Halong Bay. Vervolgens reist u – met de nachttrein – weer via Hanoi naar Lao Cai en Sapa. Deze omgeving van rijstterrassen leent zich er uitstekend voor om bijzondere fietstochten te maken. Hierna vliegt u naar Centraal-Vietnam, waar u kennis maakt met de historische stad Hue. Hierna verblijft u in Hoi An, waar u een paar dagen in de oude binnenstad verblijft én een aantal dagen aan het strand vertoeft. Hierna maakt u een tweedaagse cruise in een luxe rijstboot in Ho Chi Minh City. Om de luxe rondreis door Vietnam in stijl af te sluiten, geniet u de laatste dagen van een aantal dagen strand op het eiland Phu Quoc.

Boek uw reis

Naast de bovengenoemde rondreizen kunt u bij dit reisbureau terecht voor meerdere reizen door dit prachtige werelddeel. Kunt u ook niet wachten om een van de bijzondere rondreizen van deze specialisten te ondernemen? Neem dan nu contact met hen op en boek uw reis!