Starterslink
Image default
Vakantie

In vastgoed investeren op een betrouwbare en zekere manier

In vastgoed investeren wordt een steeds populairdere bezigheid onder particulieren. Misschien heeft u er zelf ook wel eens aan gedacht, maar weet u niet precies hoe en waar u moet beginnen. In dit geval is Center Parcs Vastgoed de ideale oplossing voor u. Wanneer u bij dit bedrijf ervoor kiest om als particulier te beleggen in vastgoed, zult u al snel merken dat het helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Zij hebben al meer dan 50 jaar ervaring in de vastgoedsector en bieden de ideale situatie om effectief en veilig in vastgoed te investeren. Met een heldere en gestructureerde begeleiding en duidelijke uitleg, weet u hier precies waar u aan toe bent.

Wat zijn hier de voordelen voor de particulier?

Als particulier kunt u bij Center Parcs Vastgoed beleggen in een recreatiewoning. Al tientallen jaren bouwt en beheert dit bedrijf duurzame en sfeervolle toeristische recreatieparken. De Center Parcs recreatieparken zijn populair door heel Nederland en ook daarbuiten. De ideale plek dus om in vastgoed te investeren en kennis te maken met de wereld van beleggen. Er zijn diverse voordelen aan verbonden:

  • Center Parcs Vastgoed heeft veel ervaring in de vastgoedbranche, waardoor u in een betrouwbaar merk investeert.
  • U ontvangt 5% gegarandeerde huur of minimaal 3% variabele huur met een percentage van de totale huuromzet, gedurende de looptijd van de huurovereenkomst. Dit betekent: altijd een vast rendement.
  • Onderhoud, leegstandrisico en exploitatie worden u uit handen genomen.
  • Door de mogelijkheid om een langjarig contract af te sluiten, bent u zeker van inkomsten op lange termijn wanneer u als particulier besluit te beleggen in vastgoed.
  • Persoonlijke en professionele begeleiding vanaf de oriëntatiefase tot en met de verkoop.

Kom alles te weten over het investeren in vastgoed

Bent u overtuigd door de voordelen van het beleggen in vastgoed als particulier? Dan is het een goed idee om eens aan de informatie- en verkoopdag van Center Parcs Vastgoed deel te nemen, zodat u écht alles te weten komt over investeren in vastgoed. Doe mee met rondleidingen projectlocaties en modelwoningen en stel al uw vragen aan de specialisten van dit bedrijf. U kunt uiteraard van tevoren ook met hen contact opnemen om naar informatie en advies te vragen.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl/

Gerelateerde artikelen

Overnacht bij dit perfecte hotel in Sluis

UItgaan in Albufeira

Boek een vakantiehuis in Zuid-Frankrijk via deze specialist en kom helemaal tot rust