Starterslink
Image default
Vakantie

Bezoek Klein Curacao met een catamaran

Klein Curacao is een klein, maar prachtig rotsachtig eilandje midden in Caribische gebied. Dit kleine eilandje is het kleine broertje van Curacao. Het eiland is alleen te bereiken met een boot. Voor een fijne boottocht kan je gebruik maken van Klein Curacao catamaran boot. Met een catamaran kan je vrij relaxed varen en ben je anderhalf uur op het eiland Klein Curacao. Hieronder lees je meer over dit eilandje en de catamaran. Lees dus snel verder!

Het Eiland Klein Curacao

Klein Curacao is een rotsachtige, maar vlak eilandje midden in het Caraïbische gebied. Het eiland is staat bekend om een aantal dingen. Het eiland heeft het langste en mooiste strand van Curacao. Het strand van het eilandje is parelwit en zacht en de zee is hemelsblauw en perfect om te snorkelen. Verder is er een oude en iconische vuurtoren op het eiland. Deze vuurtoren trekt jaarlijks nog honderden bezoekers. De vuurtoren is in de 19e eeuw gebouwd en was bedoeld om voor bij komende schepen te waarschuwen voor het eiland. Er zijn ook nog een aantal oude en roestende boten die gestrand zijn op het klein Curacao. Deze boten trekken jaarlijks ook veel bezoekers. Een van de boten is een oude olietanker die in de jaren tachtig van de vorige eeuw gestrand is op het eiland.

Klein Curacao bezoeken met een catamaran

Klein Curacao bezoeken met een catamaran is een echte aanrader. Een catamaran is een boot die bestaat uit twee drijvende rompen. Deze drijvende rompen staan parallel tegen over elkaar, hierdoor heeft een catamaran een hoge stabiliteit en kan die een hoge snelheid behalen. Bezoek het eiland met deze iconische boot!

https://curacao-trips.com/