Starterslink
Image default
Vakantie

Overnacht bij dit perfecte hotel in Sluis

De stad Sluis is een prachtige plaats in Zeeuws-Vlaanderen. Het ligt letterlijk op de grens met België waardoor verblijven in een hotel in sluis een goede manier is om de kunst in zowel Zeeland als de Belgische provincies te verkennen. Wellicht kent u al enkele bekende badplaatsen die op steenworpafstand liggen van Sluis, zoals Cadzand (NL), Breskens (NL), Knokke-Heist (BE) en Blankenberge (BE). Knokke-Heist is vooral bekend als een van de Belgische kustplaatsen waar u luxe beleeft zoals nergens anders. Kiest u voor een hotel in Sluis, dan is de prijs voor een verblijf betaalbaar en heeft u ook nog eens de mogelijkheid om al deze mooie badplaatsen te Bezoeken. In Sluis zijn er zelf genoeg bezienswaardigheden, zoals de rijke nautische geschiedenis en het enige Nederlandse belfort. Kortom: bezoekt u ‘Sluus’, dan zult u daar gegarandeerd herinneringen aan overhouden die u zult koesteren.

Eet heerlijk bij een hotel met een restaurant

Zoekt u een prachtig hotel in Sluis met karakter? Dan is Rivers Hotel & Restaurant de beste keuze voor een comfortabel verblijf. U geniet in de luxe ingerichte kamers van een adembenemend zicht over het water waardoor de rijke geschiedenis van deze stad zo uw hotelkamer indrijft. Behalve dat u in dit hotel overnacht op de zachte bedden, is er ook de gelegenheid om hier te eten of een gezellig drankje te doen voordat u gaat slapen. De overheerlijke gerechten zijn samengesteld op basis van seizoensingrediënten en vers klaargemaakt. Van heerlijke cocktails tot écht Zeeuwse hoofdgerechten tot een overheerlijk café au lait.

Boek snel uw verblijf

Boek vandaag nog uw verblijf bij dit hotel in Sluis voor een last-minute overnachting of voor een langdurig verblijf. U zult dan voorzien worden van allerlei comfort en genot. U kunt uw verblijf boeken via het reserveringssysteem op de website of neem contact op. U vindt de contactgegevens op de website van Trivers Hotel & Restaurant.

https://rivers.nl/