Starterslink
Image default
Vakantie

Met een yacht in Amsterdam de wateren in en rond de hoofdstad verkennen

Bent u van plan met een yacht in Amsterdam of een andere recreatieve omgeving in ons land te bezoeken? Dan kunt u bij Delos Yachtcharter kiezen uit een flink aantal luxe gemotoriseerde vaartuigen, oftewel jachten. Hieronder leest u over een aantal van de mogelijkheden die dit IJsselsteinse verhuurbedrijf u biedt. Voor een gedetailleerd overzicht bezoekt u de website van het bedrijf. Welk yacht in Amsterdam u ook kiest, van één ding bent u altijd verzekerd: een volledige uitrusting aan boord. Tijdens uw vakantie bent u dus van alle gemakken voorzien.

Family motorjacht Albatros

De motorjachten van Delos Yachtcharter worden door deze verhuurder zelf in drie categorieën verdeeld: family, luxe en comfort. Vaartuig Albatros behoort tot de eerste categorie. Het is meteen het kleinste yacht in Amsterdam van de vloot. Bent u een beginnende vaartuigbestuurder? Dan kan dit exemplaar dus erg geschikt voor u zijn. Zijn overzichtelijkheid en wendbaarheid zorgen dat u, ook zonder enige ervaring, vol vertrouwen achter het roer plaatsneemt.

Luxe motorjacht Nienke

Het yacht in Amsterdam dat luistert naar de naam Nienke behoort tot de luxe vaartuigen van Delos Yachtcharter. Het biedt ruimte aan tot wel acht personen. Bent u dus op zoek naar een jacht om samen met uw hele familie of enkele bevriende stellen een vakantie of lang weekend te vieren? Dan is dit zeker het vaartuig waar u naar op zoek bent. De indeling is dusdanig, dat u zich over privacy ook geen zorgen hoeft te maken. De sanitaire voorzieningen zijn modern en ruim.

Comfort motorjacht IJsvogel

Bent u op zoek naar een yacht in Amsterdam dat over de grootste mogelijke ruimte beschikt? Dan is de IJsvogel wellicht het aangewezen model. De binnenruimte van het motorjacht is meer dan ruim te noemen en telt maar liefst vier aparte slaapkamers! Ook de sanitaire voorzieningen zijn volop aanwezig en ruim opgezet, waardoor ook met het huren van dit vaartuig uw privacy gewaarborgd is. Want ook al gaat u op vakantie met familie of goede vrienden, privacy blijft een gegeven waar u niets op hoeft in te leveren.

Gerelateerde artikelen

Overnacht bij dit perfecte hotel in Sluis

Bezoek Klein Curacao met een catamaran

Huur een auto en ontdek de beste wijngaarden en wijnhuizen in Portugal