Starterslink
Image default
Sport

Een hockeybitje is belangrijk tijdens het hockeyen

Het dragen van een hockeybitje is belangrijk. Niet alleen is het dragen van mondbescherming verplicht bij hockeywedstrijden, ook tijdens trainingen kun je het beste verstandig zijn en je mond beschermen. Een hockeybal of -puck die met veel vaart in je gezicht komt, kan namelijk behoorlijk wat schade aanrichten in je mond. Om je gebit in oorspronkelijke staat te behouden, is een hockeybitje dus standaard onderdeel van je uitrusting als je gaat hockeyen. Er is veel keuze in bitjes, maar je wilt natuurlijk wel een bitje wat fijn zit in je mond. Niets is immers zo vervelend als afgeleid worden door een bitje wat niet goed past.

Maak je hockeybitje gemakkelijk op maat

Gelukkig zijn veel hockeybitjes gemakkelijk op maat te maken. Na het kopen van de juiste maat in de winkel, tot een leeftijd van 10 jaar een junior bitje en daarboven een senior bitje, kun je het bitje thuis verder op maat maken. Door het bitje voor bepaalde tijd in warm water te leggen en daarna in je mond te doen, vormt de laag gel in het bitje zich naar je mond. Daardoor zit het bitje lekker en past het precies in je mond. Koop je jouw hockeybitje bij Gebitsbeschermers.nl? Dan is elk bitje thuis nog aan te passen. Daarnaast krijg je bij elk bitje een handig bewaardoosje en een handleiding. In deze handleiding staat precies beschreven hoe je het bitje op maat maakt.

Een zeer ruime keuze

Het is altijd leuk als je kunt kiezen uit verschillende kleurtjes en als er daarnaast ook keuze is tussen verschillende merken. Daarom hebben ze bij Gebitsbeschermers.nl een ruime keuze aan bitjes. Veel bitjes zijn niet alleen voor hockey te gebruiken, maar ook voor tal van andere sporten. Daarnaast hebben ze bij deze winkel bitjes die te gebruiken zijn met beugel én bitjes die je gebit beschermen als je fanatiek tandenknarst in je slaap.

https://gebitsbeschermers.nl/