Starterslink
Image default
Auto

Lease een bestelwagen als ondernemer

Of je nu een ondernemer bent met een groot bedrijf of je werkt als ZZP’er, een bestelwagen leasen kan altijd aantrekkelijk zijn. Dit komt alleen al door het feit dat jij als ondernemer niet langer belast bent met zaken met betrekking tot de auto. Deze worden immers allemaal verzorgd door de leasemaatschappij. Dit maakt dat jij je handen vrij hebt om je gewoon bezig te houden met de werkzaamheden die met jouw bedrijf te maken hebben. Dit is slechts één van de flinke reeks aan voordelen die het leasen van een bestelwagen te bieden kan hebben voor ondernemers.

Waarom een bestelwagen?

Het is natuurlijk wel belangrijk om te bepalen of je wel een bestelwagen nodig hebt. Het is daarom ook belangrijk dat je het leasen altijd vanuit zakelijk oogpunt bekijkt. Je doet dit omdat je er als bedrijf beter van wordt. Je hoeft dus bijvoorbeeld ook geen rekening te houden met de bijtelling voor privégebruik van de auto. Dit is immers niet de reden waarom je hem van de leasemaatschappij afneemt. Je doet dit omdat je een auto nodig hebt waarmee je jouw werkzaamheden naar behoren kunt uitvoeren. Dit is dus ook de reden waarom het goed is om na te denken over een bestelwagen.

Veel gemakken met volkswagen caddy leasen 

De belangrijkste voordelen van het leasen van een bestelauto hebben natuurlijk betrekking op het feit dat het veel gemak met zich meebrengt. Je hoeft je immers nauwelijks nog zorgen te maken om het beheer van je auto of wagenpark als ondernemer. Dit is immers allemaal een taak van de maatschappij waar je de bestelwagen afneemt. Dit zit dan ook allemaal in het bedrag dat je hier maandelijks voor afdraagt inbegrepen. Zakelijk gezien is dit ook nog eens heel gemakkelijk. Je hebt namelijk veel meer tijd over voor eigen werkzaamheden. Je hoeft immers niets meer zelf te regelen als het om auto’s of aanverwante zaken gaat.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen