Starterslink
Image default
Auto

DE Rijschool in Gorinchem

Rijschool in Gorinchem met gratis proefles

Een rijschool die persoonlijke begeleiding biedt met meer dan 15 jaar ervaring. Ze zijn al sinds 2005 actief bezig en dit laten ze ook blijken. Een rijles met duidelijke communicatie en volledig transparant. Je wordt niet geconfronteerd door surprises. Ook niet tijdens het afrijden, want slagen is ook geen surprise. Dit verwacht je al na de lessen van Rijschool Rahat in Gorinchem. Je leert veel in een korte periode. Kwaliteit gaat bij hen zeker voor alles. Ook voor geld en lespakketten verkopen. Aantoonbare kennis in het vak en juiste begeleiding tijdens het theoretische en praktische gedeelte van het behalen van je rijbewijs is wat je krijgt. Waar voor je geld heet dat. Dit allemaal gebeurd in een vriendelijke atmosfeer. Het is leren en lachen tegelijkertijd! De hoge slagingspercentage is dus ook niet voor niets gehaald. Wat je ook niet veel tegenkomt bij een random rijschool is een gratis proefles. Nou, die wordt hier dus wel aangeboden en ik zou zeggen: “Maak er gebruik van!”

Het is een rijschool met meerdere rijinstructeurs. Dit houd dus ook in dat je niet hoeft te wachten en dat er meer tijd vrij gemaakt kan worden voor je. Ze geven ook theoriecursus voor zowel auto, motor en bromfiets. Deze cursussen worden gratis gegeven als je een lespakket neemt. 

Flexibiliteit

Eerder losse lessen genomen bij andere rijscholen, maar niet kunnen vinden wat ik zocht. Op advies van een vriend terecht gekomen bij Rijschool Rahat in Gorinchem en dik tevreden! Je wordt examengericht voorbereid, de lessen zijn ook volledig volgens de richtlijnen van het RIVM, wat ook een belangrijk onderwerp is tegenwoordig, de lespakketten zijn nergens gratis, maar ze zijn toch goed betaalbaar en ook wordt er de mogelijkheid aangeboden om in termijnen te betalen. Lekker handig als het wat tegenzit in verband met de corona. Ze zijn hier heel flexibel in en weten wat empathie is. Niet alleen in de betalingen zijn ze flexibel. Op meerdere vlakken. 

Er zijn nog steeds rijscholen waarbij je zelf naar de rijschool heen moet om je les te volgen. Hier kun je lekker thuis opgehaald en weer afgezet worden. Moet je na je rijles naar een afspraak of naar je werk toe? Ze doen er zeker niet moeilijk over. Je kan afgezet worden en ook opgehaald worden op een andere locatie. Enige wat je hoeft te doen is het eventjes doorgeven. Meer wordt er niet van je gevraagd. Al is het op school in de klas of op het werk vloer of wat je ook doet en waar je ook heen gaat, je moet het er naar je zin hebben. Alleen dan kan je succes boeken. Dus ook met het behalen van je rijbewijs is dit van belang en je hebt het zeker naar je zin hier. Ik heb er een goed ervaring aan overgehouden en daarom ook dat ik mijn ervaring wil delen, zodat jullie ook je eigen ervaring kunnen beleven met DE Rijschool in Gorinchem.

 

Bezoek de website voor meer informatie :

Gerelateerde artikelen

Een camera in de auto

Rijschool in Delft met gratis proefles

Lease een bestelwagen als ondernemer