Starterslink
Image default
Auto

Een bestelbus huren, iets voor mij?

Niet iedereen is bekend met het fenomeen van bedrijfswagens leasen en de voordelen die dit met zich mee kan brengen. Veel bedrijven kopen hun bestelbussen, terwijl dit ook veel goedkoper via een leaseovereenkomst kan. Bij het leasen van een bedrijfswagen ben je geen eigenaar van de auto maar huur je deze als het ware. Je betaalt iedere maand hetzelfde bedrag, waarin alle kosten voor het autobezit zijn inbegrepen.

Zorgeloos volkswagen caddy leasen

Een van de voordelen van leasen is dat je geen verantwoordelijkheid hebt voor de auto en dus ook geen zorgen. Je hoeft je niet druk te maken over mogelijke toekomstige kosten aan defecten en reparaties, omdat deze allemaal vallen onder het maandelijkse lease bedrag. Als de auto onverwachts stuk gaat is dit geen probleem, de kosten van de reparatie vallen onder het vaste maandbedrag en je betaalt dus niets extra’s. Mocht er sprake zijn van autopech dan kun je gebruik maken van de 24-uursservice van het verhuurbedrijf en zorgen zij dat je weer veilig verder kunt rijden.

Goed verzekerd de weg op

Naast reparatiekosten vallen ook de verzekeringen van de auto onder de maandelijkse lease prijs. Een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering, ofwel WA-verzekering, is verplicht als je met je auto de weg op gaat. Met deze verzekering ben je verzekerd voor schade die je bij anderen veroorzaakt tijdens het rijden. Wanneer je een leasecontract afsluit ben je direct verzekerd en hoef je dus geen aparte WA-verzekering meer af te sluiten. Dit scheelt tijd en geld.

Kostenbesparing

Het leasen van een bedrijfswagen kan dus een fikse kostenbesparing betekenen ten opzichte van het kopen van een bedrijfswagen. De lease kosten van een bedrijfswagen vallen onder de zakelijke kosten en kunnen dus afgetrokken bij het doen van belastingaangifte. Om na te gaan wat dit precies betekent voor jouw onderneming kun je het beste een onafhankelijke adviseur raadplegen, zoals een accountant of belastingadviseur.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen

Gerelateerde artikelen

Rijschool in Delft met gratis proefles

Zakelijk leasen geschikt voor jouw onderneming

Lease een bestelwagen als ondernemer