Starterslink
Image default
Auto

De beste rijschool van Delft: Starzz!

Starzz rijschool in Delft biedt leuke, veilige motor- en autorijlessen aan tegen een scherp tarief. Wil jij graag leren motor- of auto rijden en ben je op zoek naar een rijschool waarbij kwaliteit voorop staat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Veilig en in je eigen tempo leren rijden bij rijschool Starzz in Delft!

Onze rijschool biedt al sinds 1984 rijlessen aan en heeft dus jarenlange ervaring in het opleiden van cursisten. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons bovenaan: alleen als jij je veilig en vertrouwd voelt zal je optimaal van ons kunnen leren.

Je kunt bij ons terecht voor zowel motor- als autorijlessen. Onze unieke lesmethode zorgt ervoor dat we jou op een veilige, verantwoorde en vlotte manier kunnen klaarstomen voor je rijexamen. Wij streven ernaar je in één keer te laten slagen voor je examen, maar ondernemen alles in jouw eigen tempo. Wanneer je last hebt van (faal)angst en je rustig aan wilt doen, zullen onze instructeurs er alles aan doen om jou met een veilig gevoel de weg op te laten gaan. Jij staat bij ons op de eerste plaats.

Al onze rijinstructeurs zijn WRM gecertificeerd en volgen regelmatig trainingen en cursussen om hun kennis en vaardigheden te optimaliseren. Zo weet je zeker dat je rijlessen zullen worden voorzien van kwalitatief goede en veilige begeleiding.

Als je wilt beginnen met rijles raden wij je aan om een proefles te nemen. Hierbij wordt door onze instructeurs gekeken naar je aanleg voor het rijden en je leersnelheid, en krijg je een indicatie van de hoeveelheid lessen die je nodig zult hebben voordat je je examen kunt afnemen. Je krijgt van ons een eerlijk en persoonlijk advies.

Wij verzorgen ook spoedopleidingen. Dit houdt in dat je meerdere lessen per dag of per week volgt, om zo sneller je rijbewijs te kunnen halen. Voor meer informatie hierover kun je terecht op onze website.

Neem contact met ons op!

Wil je graag bij ons leren auto- of motorrijden? Op onze website vindt je contactgegevens voor het maken van een afspraak voor een proefles.

Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar voor het beantwoorden van vragen of voor het geven van advies. Ook kun je het contactformulier op onze website invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bezoek de website voor meer informatie :