Starterslink
Image default
Dienstverlening

Huwelijkscadeau bedenken?

Heeft u binnenkort een bruiloft? En vindt u het net als velen moeilijk om een goed passend huwelijkscadeau te geven? Daar helpen wij u mee! Wij van Jilster hebben hier de oplossing voor gevonden. Hoe leuk zou het zijn om een geheel gepersonaliseerde magazine te krijgen? En hoe verrast zou het bruidspaar zijn als ze hun eigen op de voorpagina daarvan zien staan? In dit artikel geven we u hier meer duidelijkheid over zodat het straks voor u ook een eitje is om hét huwelijkscadeau te geven.

Huwelijkscadeau maken moeilijk? Helemaal niet!

U heeft net kunnen lezen dat u bij Jilster uw eigen magazine kan maken. Nu denkt u, dat is niet voor mij weggelegd, ik ben nooit de creatiefste geweest en dan hebben we het nog geen eens over hoe weinig tijd u te besteden heeft! Ook dan hebben we goed nieuws voor u! Het maken van het tijdschrift is helemaal niet zo moeilijk als dat het lijkt. Op onze site staan zelfs diverse formats waar u uit kunt kiezen zodat u het moeilijkste gedeelte, de vormgeving bepalen, niet zelf hoeft te doen! U hoeft alleen de gewenste foto’s er in te zetten, en de stukken die bedoeld zijn voor tekst in te typen. Dit kan u natuurlijk ook aan andere mensen vragen, er zijn vast wel mensen die het leuk vinden om een stukje te schrijven over het bruidspaar voor in het magazine! Door een handige functie die wij u aanbieden, kan u samen werken met meerdere mensen, die u als beheerder kunt machtigen. Ook zit er een handige chatfunctie op de site zodat je met elkaar kunt overleggen. Deze functie is dus erg handig als u het magazine samen met andere cadeau wilt geven. En voor als u echt, echt geen inspiratie meer heeft kunt u diverse tips lezen op onze site waarmee u het magazine kunt vullen!

Benieuwd naar hoe het werkt? Op onze site (www.jilster.nl) kunt u altijd vrijblijvend proberen om het tijdschrift te maken. Je betaald pas als je hem daadwerkelijk bestelt! Ook kunt op de site de prijzen vinden voor het magazine!

Bezoek de website voor meer informatie :