Starterslink
Image default
Vervoer en transport

Lichamelijk handicap

U kent vast wel iemand uit uw omgeving die een lichamelijke beperking heeft. Of misschien heeft u zelf wel te maken met een lichamelijke beperking. Het is voor deze mensen erg lastig, en misschien zelfs bijna niet te doen om bijvoorbeeld alleen met het openbaar vervoer op reis te gaan. Maar toch willen deze mensen zich ook kunnen verplaatsen. Wij van Noot helpen u daarbij! Wij vervoeren u comfortabel naar alle gewenste locaties in Nederland. Het maakt dan ook niet uit of dit nou voor een ziekenhuisbezoek of voor een dagje dierentuin is. Wij van Noot helpen u!

De rolstoeltaxi’s van Noot

De rolstoeltaxi’s van Noot hebben plek voor 4 rolstoelen en (eventuele) begeleiders. Elke rolstoeltaxi is voorzien van een rolstoellift waarmee u makkelijk de rolstoeltaxi in komt. Ook is het bij Noot mogelijk om uw scootmobiel mee te nemen. Dit wordt dan wel gerekend als bagage. Omdat het voor u wel fijn moet zijn om bij een onbekend iemand in de bus te stappen, hebben wij onze chauffeurs geleerd om keer op keer te vertellen wat zij aan het doen zijn en welke kant ze op gaan. Iedereen die bij ons een rolstoeltaxi bestuurd heeft een speciale opleiding gevolgd waar zij dit onder andere leren. Bij ons staat veiligheid voorop, daarom leren onze chauffeurs ook hoe ze goed uw rolstoel vastzetten en hoe zij een rustige rijstijl hanteren zodat u veilig en tevreden bent over de manier waar wij u of uw kind vervoeren. Onze slogan is ‘Noot voor het hele koor’, ons doel is dan ook om het voor iedereen toegankelijk te maken om vervoerd te worden op een goede en een makkelijke manier.

Rolstoeltaxi huren

Op noot.nl kunt u de vele mogelijkheden vinden die wij te bieden hebben. Hier staat ook informatie over het milieubeleid dat wij hanteren. Op onze website kunt u uiteraard geheel vrijblijvend een offerte opvragen. Omdat wij al 40 jaar actief zijn op dit gebied, kunt u er op vertrouwen dat wij u wensen zonder problemen kunnen vervullen.

Kunnen wij ook u op een prettige manier vervoeren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan op noot.nl!

Bezoek de website voor meer informatie :