Starterslink
Image default
Webdesign

Website laten maken? Sitetogo!

Wilt u al een tijd lang graag een website laten maken voor uw bedrijf, vereniging, hobby, school, noem maar op? Maar u vond het vaak te duur? Dan is er nu een makkelijke en snelle oplossing voor u: Sitetogo. Op Sitetogo kunt u goedkoop uw eigen website laten maken naar uw persoonlijke wensen. U krijgt wel vijf vulbare pagina’s voor uw website! Op deze manier krijgt u een mooie, uitgebreide weblocatie voor uw klanten of geïnteresseerden.

Een all-inclusive website

Als u uw website laat maken bij Sitetogo dan krijgt u een compleet pakket aan bijbehorende onderdelen en services. De basis is natuurlijk de technische realisatie van uw webpagina. Daarbij wordt de site meteen geoptimaliseerd voor mobiele telefoons en andere apparaten. Ook worden social media iconen, Google Maps en een contactpagina direct toegevoegd. Een tool voor de bezoekersstatistieken zal aan uw website gekoppeld worden zodat u meteen toegang heeft tot deze informatie. Uw website zal meteen aangemeld worden bij het website beheer systeem van Sitetogo, genaamd CMS. Daarmee kunt u uw website, als hij gelanceerd is, zelf bijhouden.Daarnaast krijgt u er ook nog een emailadres bij op uw eigen domeinnaam. Zoals gezegd: een compleet pakket. Dit pakket kost slechts €699.

Een website naar uw smaak

U kunt de website zó laten maken dat hij precies aansluit aan uw smaak wat betreft vormgeving. Sitetogo gebruikt standaard templates, maar deze bieden veel ruimte voor persoonlijke aanpassing. De ontwerpen zullen aansluiten bij het onderwerp van uw website. Heeft u een interieurbedrijf? Dan wordt de website modern en stylish. Heeft u een bloemenwinkel? Dan maken wij er een vrolijke, fleurige pagina van. De layout zal passen bij het soort bezoekers van uw website. De ontwerpen worden professioneel gemaakt en beheerd en passen zich aan aan het apparaat waarmee de site bezocht wordt.

Al 450 tevreden klanten hebben wij geholpen aan een overzichtelijke, doelgerichte en fraai vormgegeven website. Wil je een fantastische website laten maken? Bekijk onze voorbeelden op onze website. Ook kunt u hier een offerte aanvragen voor uw eigen website. Deze week nog kunt u een volledig functionerende website hebben! Snel tot ziens bij Sitetogo!

Bezoek de website voor meer informatie :

Gerelateerde artikelen

Linkbuilding is mond-op-mondreclame via internet!