Starterslink
Image default
Webdesign

Linkbuilding is mond-op-mondreclame via internet!

Uw online domein versterken, hoe doet u dat? U hoort vast nog wel eens dat mond-op-mondreclame de beste reclame was vroeger. De lekkerste appels? Die hebben ze bij Pietje op de hoek! Vervolgens ging je die zelf dan toch ook maar eens proeven. Als dan bleek dat het ook volgens u de lekkerste appels waren, gaf u dat enthousiast ook weer door. En zo verder! Nou, online is dat niet anders! Binnen de wereld van online marketing geldt linkbuilding als de digitale mond-op-mond reclame om uw website aan een breder publiek te presenteren. Alleen heeft dit een iets ingewikkeldere uitwerking.

Linkbuilding is onderdeel van een SEO-strategie.
Om even bij het begin te beginnen, de wereld van online marketing is groot en kent veel verschillende technieken en toepassingsmogelijkheden. Eén daarvan is SEO, Search Engine Optimization. Ofwel, zoekmachine optimalisatie. Met SEO zorgt u ervoor dat de website of webshop van uw bedrijf online beter wordt gevonden. Bijvoorbeeld via zoekmachine gigant Google. Wanneer (potentiële) klanten via relevante zoektermen naar producten op diensten op zoek gaan, tikken ze dit tegenwoordig in de meeste gevallen in op Google. De beste resultaten op die zoektermen staan bovenaan in Google. En die top 3 is belangrijk, want daar richten de meeste zoekers zich op. Daar moet u met uw dienst of product dus komen te staan! Maar hoe doet u dat?

Bepaal uw SEO-strategie op basis van uw doel!
SEO is een breed begrip waaraan per individu, dienst, product of bedrijf een bepaalde strategie voor kan worden bepaald. Zo’n SEO-strategie is weer afhankelijk van het beoogde doel en gewenste resultaat, maar in de regel komen hierbij altijd SEO-teksten kijken. Dit zijn strategisch ingerichte webpagina’s vol met relevante informatie, waar ook belangrijke zoektermen in zijn verweven. Deze teksten moeten weer aan bepaalde voorwaarden voldoen, willen ze goed scoren in Google. Zo moet een tekst origineel zijn, informatief en kwalitatief van inhoud. Vervolgens is linkbuilding een SEO methode om ervoor te zorgen dat de inhoud van uw teksten, en dus algehele website, door Google beter wordt gewaardeerd. Goede linkbuilding wordt door Google dus als het ware gezien als de online vorm van mond-op-mondreclame.

Linkbuilding is niet eenvoudig, laat u hierbij helpen!
Hoe meer en beter relevante links op externe websites naar uw diensten verwijzen, hoe hoger u uiteindelijk komt te staan in Google. Belangrijk hierbij is wel dat de externe verwijzer naar uw website ook een bepaalde ‘waarde’ heeft volgens Google. Maar zo eenvoudig als het klinkt is linkbuilding niet. Het is een tijdrovend precisiewerkje. U kunt Google met linkbuilding namelijk ook op de teentjes trappen, waardoor uw site ‘strafpunten’ krijgt en u juist zakt in de zoekresultaten. U kunt dit dus beter uitbesteden aan SEO-specialisten. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een goede linkbuilding Eindhoven als locatie kiezen. De stad van creativiteit op gebied van design en hoogwaardige technologie zit bomvol getalenteerde experts die ervoor kunnen zorgen dat uw bedrijf gaat scoren in Google! Laat u informeren en verwonderen met wat linkbuilding Eindhoven voor u en uw bedrijf kan betekenen!

Bezoek de website voor meer informatie :