Starterslink
Image default
Dienstverlening

Een respectvolle en professionele ontruiming van een woning

De ontruiming van een woning is nodig wanneer er bijvoorbeeld een alleenstaand familielid is overleden en u als naaste de woning niet zelf kunt leeghalen. In dit geval is het verstandig om een expert in te schakelen die dit voor u doet. Woningontruiming Regionaal is gespecialiseerd in deze taak en heeft verschillende vestigingen in Nederland, waar zij al jarenlang kwalitatieve en klantgerichte service aanbieden. Hun specialisten helpen u met de ontruiming van uw woning en zorgen ervoor dat dit veilig en efficiënt gebeurt, uiteraard in goed overleg met u. Op professionele en respectvolle wijze zorgen ze ervoor dat de woning helemaal is ontruimd volgens de regels en natuurlijk dat de inboedel in goede staat blijft.

Geef de spullen die u zelf niet meer gebruikt een tweede leven

Voordat de medewerkers van Woningontruiming Regionaal voor u aan de slag gaan, heeft u de tijd om spullen met emotionele waarde uit het huis te halen. Dit is belangrijk wanneer u de ontruiming van de woning wilt overlaten aan anderen, want zo weet u zeker dat alle belangrijke bezittingen op de goede plek terechtkomen. Deze specialist zorgt vervolgens voor de rest. Ze werken hierbij samen met verschillende partners uit de regio waar hun opdracht uitgevoerd moet worden. Ook biedt dit de bedrijf de mogelijkheid om een mooie bestemming te vinden voor de spullen die zij uit de woning halen. De spullen die nog een tweede leven verdienen, worden in dit geval naar de partners van dit bedrijf gebracht. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld kringloopwinkels, het Leger des Heils, de CliniClowns en uitvaartbedrijven.

De woning wordt netjes achtergelaten

Niet alleen de ontruiming van de woning zelf wordt netjes uitgevoerd, maar ook wordt de woning netjes achtergelaten. De medewerkers van Woningontruiming Regionaal verwijderen onder meer tapijt, pluggen en tegelvloeren en dichten indien nodig de gaatjes in de muren. Binnen de gestelde periode wordt alles in orde gemaakt, zodat de woning weer klaar is voor oplevering. Wilt u gebruikmaken van deze dienstverlening? Raadpleeg de website en neem contact op met de specialisten!