Starterslink
Image default
Cadeau

Een geschenkdoos wat is het?

Een stevige vierkante doos waarin cadeaus kunnen worden verpakt. Vaak worden cadeaus ook in geschenkverpakkingen ingepakt, maar in tegenstelling met geschenkverpakkingen biedt een geschenkdoos bescherming en stevigheid aan een cadeau. Geschenkdozen zijn vaak ook sierlijk gemaakt waardoor de waarde en de uniekheid van het cadeau vergroot wordt. Geschenkdozen worden vaker ook cadeaudoos of kadodoos genoemd.

Waarom een geschenkdoos kopen?

Geschenkdozen hebben verschillende voordelen, zo is het grootste voordeel van een geschenkdoos de kwaliteit die het levert. Door de kwaliteit en stevigheid van de geschenkdoos ga je zonlicht, schudden, lekken en vocht tegen. Tijdens het transport van producten kan het voorkomen dat producten door elkaar geschud, geplet of nat worden, door gebruik te maken van geschenkdozen kan je dit tegengaan. Naast de stevigheid is het ook mogelijk om deze dozen meerder keren te gebruiken zolang ze niet beschadigd zijn, hierdoor zijn deze dozen erg duurzaam. Als de doos beschadigd is kan deze op een milieuvriendelijke manier gerecycled worden. Tot slot is een geschenkdoos vrij sierlijk en creatief gemaakt waardoor je een cadeau nog unieker maakt en extra laat opvallen.

Geschenkdozen en bedrijven

Als u een restaurant hebt kunt u geschenkdozen ook op een uniek manier inzetten, namelijk als een luxe maaltijd box. Anno 2021 wordt heel veel online besteld, waaronder ook eten. Zo hebben we verschillende apps en websites waar dit mogelijk is. U kunt geschenkdozen ook inzetten als een soort van take away box met een magneetstrip of deksel. Door dit te doen creëer je iets unieks en val je meer op tussen de concurrentie. Door dit toe te passen met uw logo, naam en een stukje tekst creëert u fysieke marketing, waardoor u snel opvalt en mensen aan uw bedrijf denken als ze de doos zien. Geschenkdozen zijn er in verschillende maten en vormen en kunnen meestal online worden besteld.

https://endlessbranding.com/geschenkdoos