Starterslink
Image default
Cadeau

Dé parfums voor de zomer van 2787 uit Barcelona

Gedurfd en explosief – 27 87 Parfums zijn een nieuwe en moderne geurlijn boordevol innovatie en passie. Met de traditionele ambachtelijke vaardigheden en het samensmelten met de hedendaagse en avant-garde, vangt 27 87 de geest van Barcelona – muze aan de moderne! Opgericht in 2016, staat deze lijn voor een nieuw tijdperk van artistieke parfumerie. Samenwerken met lokale kunstenaars en trouw blijven aan de normen van high-end traditioneel vakmanschap.

27 87 herdefinieert luxe in de eenvoudigste termen: We investeren in unieke ingrediënten van topkwaliteit, zorgvuldig onderzoek en deskundig traditioneel vakmanschap door lokale Barcelonese ambachtslieden om parfums te creëren die lang meegaan, gemengd zijn om in de loop van de tijd te evolueren, en altijd een beetje onverwacht zijn.

Romy Kowalewski richtte 27 87 op met de duidelijke bedoeling om parfums te creëren die de persoonlijke, onmiddellijke realiteit van een individu versterken. Als doorzetter en gepassioneerd heruitvinder werkt ze samen met enkele van ’s werelds beste neuzen om parfums te creëren die net zo vooruitstrevend en nieuwsgierig zijn als het hier en nu.

  • Geuren die het dagelijkse leven begeleiden en accentueren – veelzijdig en aanwezig.
  • Geuren voor uitgesproken gelegenheden – moedig en krachtig.
  • Geuren voor ontdekkingsreizen en verre oorden – gedurfd en temperamentvol.
  • Geuren voor het integreren van stilte en aanwezigheid – aarden en heruitvinden.

Blog, tweet, regram. Het leven van vandaag is het verhaal dat we vertellen. #hashtag is het verhaal dat we ruiken! Deze geur is een aardse en gewaagde geur die volkomen modern en verfijnd is. Met een lichte metalen digitale touch, weerspiegelt de uniciteit van deze geur onze moderne tijd. Hoewel bijna futuristisch, heeft deze geur de warme diepte van Frankincence, waardoor een zachte, geruststellende contradictie van noten op de huid ontstaat. #hashtag is zacht, schoon, bijna een beetje poederig met de aardse diepte die nodig is om op de huid te houden.

 

OVER HET MERK 27 87

In 2016 in Barcelona opgericht door Romy, 27 87 is het volkomen modern. Met een jonge, creatieve en innovatieve kracht achter het assortiment, besloot 28 87 dat het tijd was voor een meer eigentijdse benadering van de geur die past bij de smaak en de levensstijl van de huidige generatie. Minimalistisch design, uniseks, duurzaam en een focus puur op de belangrijkste factor – de geur. 27 87 staat voor een nieuw tijdperk van artistieke parfumerie met respect voor en trouw aan de normen van hoogwaardig traditioneel vakmanschap.

Deze geur is een Eau de Parfum en de lange levensduur met 27 87 is goed – het sap is geconcentreerd. We krijgen over het algemeen tussen de 6 en 8 uur dragen.

Wij van Cotton Spa houden van de manier waarop 27 87 #hashtag heeft gecreëerd om modern en futuristisch te zijn, terwijl het tegelijkertijd nog steeds een klassieke elegantie heeft. Op de huid houden we ervan hoe zacht en glad het is, met een zachte warmte! 

 

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.cottonspa.nl/collections/2787