Starterslink
Image default
Commercie

Personen of goederen vervoeren met een Mercedes Sprinter

bedrijfswagen leasen of bedrijfsauto leasen 

Als je een bedrijf hebt en dagelijks je eigen personeel vervoert kun je ervoor kiezen dit met een Mercedes Sprinter te doen. Deze bus kan voorzien worden van maximaal drie rijen stoelen of banken zodat je er het wettelijke toegestane aantal mensen mee kunt vervoeren.

Eigenschappen van de Mercedes Sprinter Tourer

De Mercedes Sprinter is in verschillende modellen te koop maar voor personenvervoer is de Tourer het beste geschikt. De bus is in drie verschillende carrosserielengten verkrijgbaar en ook de hoogte van het dak kan verschillen. De bus is voorzien van ramen zodat je als passagier naar buiten kunt kijken maar de chauffeur ook een goed zicht heeft.

Modellen voor personen en goederen samen

Wil je dagelijks mensen vervoeren van en naar het werk maar ook het nodige gereedschap en andere materialen meenemen? Dan kun je kiezen voor een Chassiscabine met open laadbak of zonder laadbak. Dit model kan voorzien worden van een enkele of dubbele cabine zodat er toch een bepaald aantal personen in meekan maar je ook de nodige spullen kunt vervoeren.

Zoek altijd het juiste model uit

Kijk altijd goed wat je van je vervoermiddel verlangt. De Sprinter kan als instapmodel gekocht worden zodat je er de basisprijs voor betaalt maar als je wat meer verlangt kun je diverse opties laten inbouwen. Dit kost je wel meer maar als de bus dan volledig naar je zin is, is dat natuurlijk wel zo prettig. Als je niet direct het totale aankoopbedrag voor de Sprinter kunt vrijmaken kun je ook kiezen voor leasen. Is de Sprinter je toch net wat te groot? Dan heeft Mercedes ook kleinere modellen die prima voor personen- en goederenvervoer geschikt zijn. Kijk daarom altijd eerst goed rond voordat je een vervoermiddel aanschaft want je wilt er natuurlijk wel zo lang en zo veel mogelijk plezier van hebben

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/