Starterslink
Image default
Bedrijven

Je eigen kerstdecoraties

Er zijn veel verschillende soorten kerstdecoratie te koop, maar iets waar veel mensen niet aan denken is dat je het ook zelf kan maken. Trek je foute kersttrui aan en begin met het huis versieren!

Het is leuk om een kerstkrans op te hangen bij de voordeur, dit zorgt voor een kerstgevoel zodra je het huis binnenkomt. Dit geeft je gelijk een warm gevoel. Je kunt ook leuke kleine decoraties toevoegen, de kleine dingen maken het grote verschil. Een manier om dit te doen is wat lampjes in een leuk vormpje te plaatsen in een vaasje en dit neer te zetten. Een ander voorbeeld van kleine decoratie is een wijnfles gebruiken en hier een kaars in plaatsen. Hier kan je nog wat leuke slingers en lampjes omheen doen en dan heb je zo je eigen kandelaar gemaakt?

Kerstballen kan je voor meer dingen gebruiken dan de kerstboom. Maar kerstballen kunnen ook een leuke decoratie zijn op andere plekken, plaats ze bijvoorbeeld een doorzichtig vaasje of kistje voor een leuk effect. Kerstballen kunnen ook van pas komen als je ervoor kiest een kersttak te nemen in plaats van een kerstboom. Een kerstboom is natuurlijk wel het leukst, je kan er leuke cadeautjes onder leggen bijvoorbeeld een jongens kersttrui.                              

Wat ook leuk is, is het neerzetten van kleine kerstboompjes in je huis. Dit kun je doet door stukken van een echte kerstboom af te halen en deze in kleine vaasjes te plaatsen en op plekken neer te zetten. Ook deze kun je decoreren met kleine slingers of kleinere kerstballen. Je kunt ook kiezen op je trap te versieren, over de leuningen kun je leuke kersttakken neerleggen en slingers, hier kun je ook wat linten aan toevoegen voor een feestelijk effect. Er zijn dus heel veel verschillende manieren om je huis leuk te versieren en een leuke kerstsfeer te krijgen!

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.uglyxmas.nl