Starterslink
Image default
Bedrijven

Moderne tuin met steigerhout

Steigerhout is tijdloos en geeft je tuin een warme uitstraling. Als je iemand bent die wilt dat alles met elkaar matcht, kun je erover nadenken om de volgende dingen állemaal in steigerhout te maken of te kopen.

Tafel en stoelen

Je begint natuurlijk bij het belangrijkste: de meubels. Een grote tafel en enkele stoelen horen thuis in iedere tuin. Ga je voor steigerhout meubels, dan krijgt je tuin ook meteen een stoer uiterlijk. Het is wel aan te raden om de meubels te behandelen met een beits. Doe je dit niet, dan verkort dit de levensduur van je meubelen. Kies je voor een white wash, dan zien de meubels er net iets vriendelijker uit. Zorg ook dat ze op een droge ondergrond staan, tenminste als ze niet gebruikt worden.

Loungeset en andere steigerhout meubels

Als je een grote tuin hebt, is een loungeset een heerlijke toevoeging. Met een paar lekkere kussens erbij kun je in de zomer lekker genieten van de avonduren. Behalve een beitslaag is het ook aan te raden om steigerhout meubels af en toe schoon te maken met wat soda en warm water.

Buitenkeuken en kasten

In het rijtje van steigerhout meubels horen ook kastjes. Hier kun je bijvoorbeeld je gereedschap en strandspulletjes in kwijt. ’s Zomers zijn zulke kastjes ook handig om glazen en sausjes neer te zetten tijdens een barbecue. Dan hoef je niet altijd naar de keuken te lopen als iemand een drankje wil. Ben je van plan om een buitenkeuken te installeren? Dan is steigerhout een mooi materiaal, want door de warme uitstraling lijkt het net of je een stukje ‘binnen’ naar buiten hebt gehaald.

Borders

Je tuin is niet af met steigerhout meubels alleen. Je kunt het plaatje afmaken met borders en bloembakken van steigerhout. Ook kun je van het materiaal een kastje maken om de vuilnisbakken in weg te werken.

http://www.outsidemeubelen.nl/product-categorie/steigerhout-meubels/