Starterslink
Image default
Bedrijven

Is een cursus spirituele ontwikkeling wat voor jou?

Wanneer je wel eens nadenkt over wie je bent en wat je doel is in het leven dan is een cursus spirituele ontwikkeling misschien wel iets voor jou. Ook wanneer je er wel eens over denkt wat je wil en wat je wil doen is deze cursus ook iets voor jou. Je zit misschien helemaal vast in je hoofd en je weet simpelweg niet meer welk pad je moet inslaan. Met deze cursus spirituele ontwikkeling kun je je reis naar jezelf weer vinden en kun je (opnieuw) gaan ontdekken wie je echt bent. Je volgt de reis naar je unieke pad en je komt er achter wie je echt bent.

Wat ga je doen?

Er wordt tijdens de cursus spirituele ontwikkeling gebruikt gemaakt van verschillende kaarten. Zo heb je de inzicht kaarten, bewustzijnskaarten en emotie kaarten. Naast de kaarten heb je ook spirituele spellen, aarde oefeningen, meditaties, visualisaties en chi gong oefeningen. Daarnaast wordt er gebruikt gemaakt van een blokkenspel. Hierbij ga je letterlijk je eigen muur opbouwen en daarna ook weer afbreken. Je krijgt ook een boek aangereikt waarbij je vragen moet beantwoorden. Je krijgt hierdoor meer inzicht en bewustzijn in je eigen persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt door de cursus meer zelfvertrouwen en een beter zelfbeeld.

Hoe?

De cursus wordt gegeven in sessies. De sessie start altijd met een meditatie oefening om zo de spanning en de hectiek van de dag los te laten. Daarna wordt er gekeken naar de vragen die gemaakt zijn uit het boek. Er zijn soms sessie waarbij er geen vragen uit het boek gemaakt hoeven te worden. Wanneer dit het geval is wordt er gebruikt gemaakt van de kaarten. De sessie wordt afgesloten met een meditatie en soms moet je daarna thuis weer vragen maken uit het boek. Tijdens de sessies wordt er daarnaast ook nog gebruikt gemaakt van healing tao. Dit is een zelfhulp methode, waarmee je je lichaam kan ontspannen. Je leert hierdoor ook beter met emoties om te gaan. Je staat in alle sessies centraal als persoon.

https://www.vianovalis.nl/cursus-spirituele-ontwikkeling/