Starterslink
Image default
Eten en drinken

Zelf quiche maken: laat je online inspireren

Wil je zelf een quiche maken? Dan kies je voor een gerecht waarmee de mogelijkheden eindeloos zijn. Heel veel ingrediënten zijn geschikt voor het maken van een quiche. Juist deze vele variatiemogelijkheden kunnen het soms lastig maken een ingrediëntencombinatie te kiezen. Wil je graag wat kant-en-klare recepten zien, zodat je straks in de supermarkt precies weet welke ingrediënten je moet kopen? Surf dan eens naar de website van Tante Fanny. Hier vind je 300 deegrecepten voor het maken van quiche, het beleggen van pizza en voor tal van andere leuke recepten met bijvoorbeeld bladerdeeg.

Bonte tomatenquiche of stevige quiche met ham?

Van het merk Tante Fanny koop je in de supermarkt heerlijke deegproducten vers op rol. Voor het maken van quiche kies je voor het speciale quiche- en taartdeeg dat al rond van vorm is. Met een lekker recept van Tante Fanny weet je precies welke verse ingrediënten je verder nodig hebt en kun je alle bereidingsaanwijzingen stap voor stap volgen. Zo kun je zelf op eenvoudige wijze je eigen quiche maken volgens het recept dat jou het meeste aanspreekt.

Pizza beleggen volgens een lekker recept

Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld je eigen pizza maken. Ook een pizza beleggen kun je met heel veel ingrediënten doen. Ben je op zoek naar lekkere combinaties? Bij Tante Fanny vind je hiervoor eveneens inspiratie en recepten. Het pizzadeeg kun je in drie varianten vers op rol kopen, zodat jij je volledig kan richten op het beleggen van de pizza met ingrediënten naar jouw keuze of volgens een lekker recept van de website. Je vindt eveneens leuke ideeën voor het maken van borrelhapjes en partysnacks op de website van Tante Fanny. Zo zijn pizzaschuitjes of pizzastengels met drie lekker dips leuk om te serveren op een feestje. Ook deze maak je zelf met behulp van de recepten van Tante Fanny.