Starterslink
Image default
Eten en drinken

Brievenbus Cadeau

Brievenbusbanket.nl

Taartjes per post

Brievenbusbanket.nl is een online webshop waar u gebak kunt bestellen wat geleverd wordt door de brievenbus. Na lang ontwikkelen heeft brievenbusbanket.nl taartjes ontworpen die precies bij u door de brievenbus passen. Dit heeft als groot voordeel dat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn om het brievenbus taartje aan te nemen van de bezorger. Dit maakt het ontvangen van een brievenbus cadeau makkelijker en nog leuker!

Brievenbusbanket.nl heeft verschillende soorten en maten taartjes per post. Zo kunt u kiezen uit Haagsche Hopjes Gebak, Walnoot Sinaasappel Gebak, Kaneel Gebak en Chocolade Banket. Ook is er de mogelijkheid om verschillende smaken te combineren in een groter formaat gebaksbox. 

Brievenbus Cadeau

Een brievenbus cadeau ontvangen van brievenbusbanket.nl is een zeer unieke en prettige ervaring. Als eerste maakt de ontvanger het doosje open en vindt daarin een ansichtkaart met een persoonlijke boodschap. Hiern kan de ontvanger heerlijk samen of alleen genieten van het brievenbus taartje. 

Een brievenbus cadeau versturen van brievenbusbanket.nl is voor u zo makkelijk mogelijk gemaakt. Als eerste bezoekt u de webshop, vervolgens maakt u een keuze uit het assortiment, hierna kunt u eventueel een gratis persoonlijke boodschap toevoegen en als laatste rekent u gemakkelijk af met IDEAL. Een brievenbus acdeau versturen van brievenbusbanket.nl is geschikt voor allerlei gelegenheden. Bijvoorbeeld als Moederdag Cadeau, Valentijns Cadeau of Verjaardags Cadeau op afstand. 

Zakelijk bestellen 

Brievenbusbanket.nl is ook gespecialiseerd in de zakelijke markt en zakelijke bestellingen. Of u nou 10 of 10.000 stuks brievenbus taartje wilt versturen naar bijvoorbeeld collega’s, personeel of zakelijke relaties, niks is te gek voor brievenbusbanket.nl

Sinds kort kunt u ook relatiegeschenken in uw eigen huisstijl bestellen bij brievenbusbanket.nl. Neem contact op met de klantenservice via de telefoon of mail voor meer informatie of om de opties te bespreken. E-mails worden doorgaans binnen 2 uur beantwoord. 

https://www.brievenbusbanket.nl/