Starterslink
Image default
Bedrijven

Huis verkopen aan makelaar in plaats van verkopen met makelaar

Huis verkopen aan makelaar

Wanneer je je woning wilt verkopen, zijn er verschillende mogelijkheden waar je uit kunt kiezen om de woning te verkopen. De meest voor de hand liggende mogelijkheid voor de verkoop van je woning is vaak om een makelaar in te schakelen. Deze makelaar helpt je bij de verkoop van de woning, hij/zij bepaalt de verkoopwaarde, regelt de bezichtigingen, doet de onderhandelingen en handelt de verkoop af. Een andere mogelijkheid kan zijn om je woning zelf te verkopen. In deze situatie kun je de woning zelf aanbieden op marktplaats, facebook of eventuele andere woningsites. Ten slotte kan je ervoor kiezen om de woning te verkopen aan een vastgoedmakelaar. Deze optie is de optie waarmee je de meeste tijd en kosten bespaart. Het verkopen van je woning kun je gemakkelijk doen bij huisverkopenaanmakelaar.nl. Wij bieden je een marktconform bod op je woning zonder financierings voorbehoud. Bij ons ben je er op deze manier verzekerd van dat de woning verkocht is. Door je bij ons aan te melden, ontvang je een bod op de woning.

 

Huis verkopen met makelaar

Het verkopen van een huis met makelaar is één van de meest voor de hand liggende mogelijkheden voor het verkopen van een huis. Deze mogelijkheid wordt door mensen vaak als het meest veilig gezien. Dit komt doordat het verkopen van een woning aardig wat stress en onzekerheden met zich kan meebrengen en een makelaar dit kan verminderen, aangezien het tevens iemand is met verstand van de verkoop van een woning.

 

Zelf huis verkopen

Wanneer je zelf je huis wilt verkopen, betekent dit dat je ook zelf de verkoopprijs van de woning moet bepalen, zelf de bezichtigingen moet houden, zelf moet onderhandelen en zelf de overdracht van de woning moet doen. Dit kan u veel tijd kosten, maar biedt u wel de mogelijkheid om de verkoop in eigen handen te houden. Tips bij het zelf verkopen van je huis zijn:

  • Kies de juiste periode voor verkoop
  • Schat een realistische verkoopprijs
  • Herstele kleine gebreken in de woning
  • Ruim de woning op
  • Haal persoonlijke spullen weg uit de woning
  • Richt de woning gezellig in
  • Maak de tuin netjes
  • Promoot de woning op sociale media en andere webpagina’s
  • Zorg voor een aangename geur bij bezichtigingen

 

Huis verkopen aan huisverkopenaanmakelaar.nl

Wanneer u uw huis snel wilt verkopen zonder voor enige onzekerheden te staan, kun je je huis verkopen aan een vastgoedmakelaar als huisverkopenaanmakelaar.nl. Wij kopen woningen aan in alle soorten en staten. Denk hierbij aan studio’s, eengezinswoningen, grachtenpanden maar ook complete landhuizen of villa’s. Anderzijds kopen wij ook klushuizen aan. Bij ons bespaar je duizenden euro’s aan makelaarskosten en worden notariskosten voor onze rekening genomen. Wij zijn actief door heel Nederland en komen graag bij je langs voor een bezichtiging.

http://huisverkopenaanmakelaar.nl/