Starterslink
Image default
Bedrijven

Aardgasloos wonen

Tegenwoordig is het mogelijk om volledig zonder aardgas uw woning te verwarmen en uw warme water uit de kraan te halen. Techneco levert warmtepompen voor uw woning of bedrijfspand. De onderneming heeft als missie om heel Nederland van het gasnetwerk te halen. Dat is een ambitieus plan maar wel goed mogelijk. Zeker warmtepompen zijn onderhevig aan constante verbetering. De installaties worden steeds meer effectief en efficiënt. Gelukkig zorgen dezelfde ontwikkelingen ervoor de warmtepompen steeds voordeliger worden voor de gewone burger. Er komt een moment dat we er allemaal aan moeten geloven. De overheid heeft plannen om over tien jaar compleet onafhankelijk te zijn van aardgas. Het is slim om nu alvast te beginnen met je eigen energietransitie.

Warmtepompen komen in twee varianten: de combiwarmtepomp en de elektrische variant. De hybride (combi) variant kan gebruikt worden naast de bestaande cv-ketel. Ook de radiatoren kun je blijven gebruiken. Dit maakt de energietransitie erg gemakkelijk. De hybride warmtepomp is bovendien ook iets voordeliger. Met een dergelijke warmtepomp dring je het gasverbruik terug van 30 tot maar liefst 90%. De warmtepomp werkt samen met de cv-ketel. De ketel zorgt voor de pieken voor bijvoorbeeld de douche.

De ander variant van de warmtepomp is een volledig elektrische warmtepomp. Dit is de warmtepomp waarbij je helemaal geen gas nodig hebt. De warmtepomp vervangt de gehele cv-installatie. Je betaalt dus geen kosten meer voor het gas, maar de rekening voor de elektriciteit gaat dan wel omhoog. Uiteindelijk bespaar je gelukkig alsnog geld. Deze warmtepomp is een installatie waarmee je alles kunt doen. De installatie kan duurzaam verwarmen, verkoelen en daarbij ook zorgen voor heet water voor bijvoorbeeld tijdens het douchen. De volledig elektrische installatie is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Een met een ingebouwd boilervat en een met een extern boilervat. De versie met een intern boilervat heeft een inhoud van 190 liter. De versie met een externe optie kan gecombineerd wonen met een boiler van verschillende groottes.

Bezoek de website voor meer informatie :