Starterslink
Image default
Bedrijven

Parkeergarage in Parijs met carwash!

Wij waren laatst een weekendje naar Parijs, Daniël, de kids en ik. Wij parkeerden in één van de parkeergarages van centrum van Parijs bij Gare de l‘Est. Door de regenachtige reis naar Parijs kon onze auto wel een poetsbeurt gebruiken. In de garage waar wij de auto parkeerden was een carwash! Zo handig! Ik ken weinig parkeergarages die zulke diensten aanbieden. Ik raad iedereen deze parkeergarage met carwash aan! Het was heel fijn om onze auto na de lange reis een opfrisbeurt te kunnen geven. De binnenkant was namelijk heel vies. Overal lagen stukjes koek en snoepjes die de kinderen hebben vallen tijdens de reis.

Twee soorten carwash

We konden kiezen uit twee soorten carwash. Met een hogedrukreiniger en een stofzuiger kunt u zelf het interieur en het exterieur van uw voertuig schoonmaken. Wij hebben zelf gekozen voor de andere optie: de manuele carwash. Onze auto is volledig gewassen, zowel van buiten als van binnen! Daarnaast zijn de velgen ook netjes opgepoetst en is de lederen bekleding van de auto op professionele wijze behandeld. U dient wel een afspraak te maken voor deze manuele carwash, maar het is echt de moeite waard! Onze auto rook heerlijk fris en blinkte ontzettend. De volgende dag konden we met een complete schone auto naar de Tour Eiffel. De stukjes koek en snoep waren verleden tijd.

Kies voor de carwash

Staat uw auto op één van de 2500 parkeerplaatsen van Paris France Parking en kan uw voertuig wel een schoonmaakbeurt gebruiken? Het is natuurlijk belangrijk om er voor te zorgen dat uw auto te allen tijde schoon is. Spik en span is natuurlijk niet per sé nodig, maar het is wel belangrijk dat u goed uit de ramen kunt kijken. Dat is wel zo veilig, vooral in een grote drukke stad zoals Parijs. U wilt natuurlijk zeker weten dat u veilig door Parijs rijdt. De parkeergarages van Paris France Parking verzorgen de carwash graag!

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.parisfranceparking.nl