Starterslink
Image default
Bedrijven

Wat is een Justfog Q16?

Als je bekend bent in het wereldje van e-sigaretten heb je vast wel eens van de justfog Q16 gehoord. Deze e-sigaret is geschikt voor beginners en ervaren vapers. Dat komt omdat deze e-sigaret heel gebruiksvriendelijk is. Door de instelbare air flow-ring kan je zelf bepalen hoeveel luchttoevoer je wilt. Als je geen druppels e-liquid in je mond wilt krijgen dan is de justfog Q16 een juist keuze. Hier zit namelijk een anti-spit systeem op. De justfog set past makkelijk in je broekzak en heeft een tank van ongeveer 1,9 ml voor e-liquid.

 

Het verschil tussen de verschillende Q16 modellen

De justfog Q16C is uitgerust met een kind veilige sluiting. Dit om te voorkomen dat je kind zich per ongeluk verbrand om e-liquid knoeit. De Q16 PRO heeft als enige een top-fill clearomizer tank. Voor de rest zijn ze op gebied van aansluiting, coils en dampproductie vrij hetzelfde.

 

Opladen van de Justfog Q16

De Justfog Q16 bevat een J-easy 9 batterij. De capaciteit van deze batterij is 900mah. Hierdoor kan je de e-sigaret minimaal een dag gebruiken zonder deze op te hoeven laden. Je kan zelf kiezen hoeveel damp je wilt door het voltage aan te passen op de batterij. Hoe meer dampen hoe sneller de batterij leeg is. let op dat je geen gebruik maakt van een snel lader. Snel laders kunnen schade aanbrengen aan de batterij. Hierdoor gaat de batterij van de e-sigaret sneller kapot. Je kan de e-sigaret beter opladen met een veilige micro USB-kabel.

 

https://wizzits.com/justfog/q16/

Gerelateerde artikelen

De lockpick techniek Shimming

Employee self service

Wonen in Enschede