Starterslink
Image default
Dienstverlening

Zwembad

Verschil moet er zijn in de wereld, je hebt immers mensen met en mensen zonder eigen zwembad. Uit onderzoek is bewezen dat de tweede groep een stuk gelukkiger is dan de eerste groep. Dat is ook niet zo gek, het bezitten van een zwembad is niet alleen een privilege, statussymbool en een voorrecht, het is ook gewoon simpelweg geweldig! Wie wil er nou niet zorgeloos kunnen dobberen in een heerlijk bad terwijl de zon op je knar schijnt. Vergeet je dan in ieder geval niet in te smeren, want op het water verbrand je dubbel zo snel! Naast de luie zeehond spelen kan je ook eens proberen om als een dolfijn baantjes te trekken of misschien zelfs je stunt skills te oefenen. Een eigen zwembad is natuurlijk ook voor de kinderen een ultieme vorm van vermaak, waarbij jij de meest geliefde ouder van de hele school wordt!

Helaas is het onderhouden van een zwembad wel een aardig klusje. Het water kent een aantal waardes die belangrijk zijn voor de kwaliteit. Als eerste en meest belangrijke is de PH-waarde, deze dient tussen de 7 en 7.6 te liggen voor een optimale werking van het chloor. Dit valt niet met het blote oog te spotten, maar je kan hiervoor test apparaatjes of test strips gebruiken die de precieze waardes weergeven. Is de waarde te hoog of te laag zullen ziekmakers en algen gemakkelijk ontwikkelen en bestaat er een verhoogde kans op geïrriteerde huid na het zwemmen.

Zorg voor een goede afdekking van je zwembad. Een lamellen afdekking van het zwembad kan een hoop vuil buiten houden. Rondzwervende bladeren of afval kan niet in je zwembad komen als er een goede kap op zit. Verder heeft een goed aquadeck ook een isolerende werking. Omdat de warmte van het water niet kan ontsnappen scheelt dit tot wel 75% aan stookkosten en wordt daarnaast natuurlijk het milieu enorm gespaard. Naast isolatie en hygiëne hebben zwembadlamellenook als voordeel dat ze de veiligheid vergroten.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.lamellenafdekkingen.nl