Starterslink
Image default
Financien

Yobit Exchange

Yobit

Yobit is een Exchange site die is opgericht in Rusland. Het is een van de minder bekende exchanges maar begint langzaam maar zeker meer bekendheid te krijgen. Yobit staat daardoor nu ook in de top 30 van degrootste crypto exchanges. De 3 grootste cryptovaluta waarmee je kan handelen bij Yobit zijn: Ethereum, Dash en Waves. Het is een van de weinige sites waarbij je gratis crypto valuta zou kunnen krijgen. Ze zijn erg actief op twitter met het plaatsen van updates over nieuwe cryptovaluta die zijn toegevoegd aan de exchange.

 

Yobit onderscheid zich van de ander Exchange sites doordat ze snel zijn met het opnemen nieuwe valuta’s die worden uitgebracht. Daarnaast kan je met een dobbelsteen spelletje op hun site dobbelen om verlies of juist winst te maken. De website heeft een overzichtelijke uitstraling waarbij er gelijk veel informatie te verkrijgen is over de verschillende koersen. Echter is het wel een probleem dat er na het contacteren van de support het lang duurt voordat de gebruiker een reactie terug krijgt. Ook wordt er wel is gespeculeerd dat er frause gevallen zijn geweest in het verleden waardoor de site een slechte naam gekregen had.

 

Voor meer informatie is CryptoHow een goede site die heel veel aanbied op het gebied van informatie over verschillende exchange sites met ook een beoordelingsrapport zodat de gebruiker gelijk een goed beeld heeft van deexchanges. Zo kan de gebruiker goed de voordelen en de nadelen inzien.Verder is er op CryptoHow ook informatie te vinden over een Wallet waar Yobit gebruik van maakt. Bij CryptoHow is er ook informatie te vinden over mining en welke soorten van mining er mogelijk zijn en er ook Cointrackers zijn die met de hand van een grafiek alle soorten crypto valuta’s goed in beeld kunnen brengen.

Bezoek de website voor meer informatie : https://cryptohow.info/