Starterslink
Image default
Ict

Van vast naar mobiel in de zorg

Van vast naar mobiel bellen in de zorg

In de huidige tijd draait het allemaal op informatie, communicatie en bereikbaarheid. Deze drie peilers zijn tegenwoordig van levensbelang voor organisaties die vooruitstrevend willen zijn in hun werk. Dat geldt niet alleen voor commerciële bedrijven, maar ook steeds meer voor de zorg. Wij bij Vcare zeggen zelfs JUIST voor de zorg, omdat ( vooral in Nederland ) belangrijke veranderingen gaande zijn die impact hebben in hoe wij zorg in Nederland betaalbaar en kwalitatief houden.

Recente ontwikkelingen zoals het coronavirus hebben laten zien dat er meer noodzaak is voor slimme digitale zorg oplossingen. De toenemende vergrijzing legt een grote druk op zorgverlening en tot slot heb je nog het aspect van bereikbaarheid – waarbij we tegenwoordig steeds meer verlangen naar 24/7 zorgverlening. Hoe vangen we dat allemaal op? Bij Vcare ontwikkelen we applicaties voor de zorg die hierop inspelen.

Vcare ontwikkelt maatwerk software applicaties

Door gespecialiseerde digitale zorg oplossingen te ontwikkelen, hoewel ze over het algemeen duurder zijn dan gegeneraliseerde softwareoplossingen of kant-en-klare toepassingen, wordt in principe op lange termijn meer bespaard. Een dergelijke oplossing is toegesneden op de specificaties van de gebruikers ( in dit geval zorgpersoneel ) , waardoor de tijd vaak drastisch wordt verkort. Hierdoor kan de werknemer opnieuw meer werk per tijdseenheid doen, wat opnieuw productiviteitswinst op lange termijn en hogere inkomsten oplevert. Bij Vcare combineren we een unieke flexibele aanpak met tal van bijzondere applicaties om de hoogste kwaliteit te waarborgen. Ons doel is om (zorg)organisaties te helpen dat medewerkers meer kunnen doen in minder tijd, zodat er tijd overblijft voor het echte belangrijke en dat is zorg bieden!

Om dit bereiken hebben wij lang en intensief geinvesteerd in ons eigen beveiligde Vcare connect cloudplatform. Dit platform is volledig afgestemd aan de meest gebruike ziekenhuis- en huisartsinformatie systemen (HIS) in Nederland van ontwikkelaars Chipsoft, Pharmapartners en Topicus. Wij hebben een specialie integratie applicatie ontwikkelt om een naadloze synchronisatie te bieden van patiënten data, zodat elke zorgmedewerkers deze eenvoudig kan bereiken vanuit de cloud.

Vcare connect | Een superieure cloudplatform

Vcare connect is een geweldig cloudplatform dat in samenwerking met grote zorginstellingen en zorgverleners is ontwikkelt en doorontwikkeld wordt met nieuwe functies en uitbreidingen. Ons platform is eenvoudig schaalbaar, wat betekent dat elke gebruiker extra functies kan toevoegen in de vorm van Vcare applicaties. We noemen bijvoorbeeld:

  • Vcare Operator – > Webbased gespreksbeheer voor zorgverleners. Veilig en gemakkelijk internetbellen vanuit iedere werkplek
  • Vcare Mobile connect -> Vast naar mobiel bellen en eenvoudig kunnen doorschakelen naar andere collega’s
  • Vcare Redirect -> Direct doorverbinden vanuit iedere werkplak naar de juiste persoon met 1 klik
  • Vcare Call back -> Automatisch terugbelfunctie op het juiste telefoonnummer voor het voorkomen van wachtrijen
  • Vcare Schedular -> Automatische waarneming inplannen met een eenvoudige roosterplanning voor thuiszorg, ziekenhuizen en huisartsen

Nieuw: Vcare Video connect voor veilig beeldbellen als e consult !

Ons nieuwste aanwinst speelt volledig in op recente ontwikkelingen in de wereld. De pandemie dat veroorzaakt is door het Covid-19 virus laat zien hoe kwetsbaar de traditionele zorg is. De oplossing is daarom om te investeren in digitale zorg in de vorm van veilig beeldbellen op afstand.

De Video connect app geeft zorgpersoneel de mogelijkheid om zeer eenvoudig een veilig bel- en beeldverbinding op te zetten met patiënten. Dit kan zowel 1-zijdig als 2-zijdig, afhankelijk van de wensen van de patiënt. Het opzetten van een verbinding is super gemakkelijk, namelijk door het sturen van een sms of e-mail met een link. De belverbinding gaat over een separaat lijn, zodat altijd communicatie blijft tussen professional en patiënt.

Benieuwd hoe het werkt? Maak een afspraak met Vcare en onze verkoopmedewerkers geven u graag een demo op locatie of online. Het is de meest eenvoudige manier om e-consulten te bieden voor uw cliënten!

Ontevreden over uw huidig telefonie en bereikbaarheid?

Bent u als zorgprofessionel ontevreden over de manier hoe u bereikbaar bent of zoekt u een cloud oplossing dat het werk efficienter maakt voor uw personeel? Dan is Vcare de juiste partner voor u. Wij bieden een kosteloos inventarisatie check om te kijken waar de verbeterpunten voor uw organisatie liggen.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.vcareconnect.nl