Maatwerk sofware met de nieuwste technieken

Goede software op maat – Dat verdient iedereen!

Elk bedrijf volgt zijn bedrijfsregels en volgt bepaalde bedrijfsprocessen die niet noodzakelijkerwijs gegeneraliseerd en van toepassing zijn voor iedereen. In dergelijke gevallen kan APPelit afzonderlijke, gespecialiseerde en aangepaste softwareoplossingen creëren die maximaal zijn aangepast aan de behoeften van de gebruiker. Heeft u een visie op hoe technologie (tech) uw bedrijf kan helpen slagen of bent u op zoek naar een partner om van uw visie werkelijkheid te maken? Welkom bij APPelit!

APPELIT ontwikkelt maatwerk software met de nieuwste technieken

Door gespecialiseerde maatwerk software oplossingen te ontwikkelen, hoewel ze over het algemeen duurder zijn dan gegeneraliseerde softwareoplossingen of kant-en-klare toepassingen, wordt in principe op lange termijn meer bespaard. Een dergelijke oplossing is toegesneden op de specificaties van de gebruikers, waardoor de tijd vaak drastisch wordt verkort. Hierdoor kan de werknemer opnieuw meer werk per tijdseenheid doen, wat opnieuw productiviteitswinst op lange termijn en hogere inkomsten oplevert. Wij combineren een unieke flexibele aanpak met tal van bijzondere software technieken om de hoogste kwaliteit te waarborgen. Ons doel is om organisaties te helpen met het leveren van succesvolle software projecten, op tijd en binnen budget. Van klantregistratie systeem tot een compleet ERP pakket. Wij maken het waar!

ERP: SUPERIEURE TECHNOLOGIE

Een ERP app oplossing zonder dure en tijdrovend onderhoud, bereikbaar via de ”cloud” en met een mobiel vriendelijke interface om snel en eenvoudig toegankelijk te zijn, van waar en wanneer dan ook. Snelle implementatie en publicatie geeft u vrijheid en rust om te focussen op bedrijfs- innovatie en groei. Met een goede ERP een positieve ROI verkrijgen

Gecombineerd met een commercieel en innovatief model, biedt een ERP-pakket de grootste return on investment. Als resultaat heeft u op tijd en binnen budget projecten behaald met minimale risico’s en tegen de laagste kosten.

Speciale software oplossingen aangepast aan gebruikers kunnen meestal op de een of andere manier worden verbonden met de bestaande infrastructuur (hardware en software) en eenvoudige import of export van gegevens mogelijk maken. Hierbij bieden wij verschillende mogelijk software oplossingen:

  • Ontwerp en ontwikkeling van internet/intranet-applicaties
  • Ontwerp en ontwikkeling van desktop-applicaties (zoals Windows, Mac en Linux)

Ontevreden over uw software? Laat het door AppElit dan testen!

Software testen is een proces van het uitvoeren van een programma of applicatie met de bedoeling om softwarefouten te vinden. Het kan ook worden vermeld als het proces voor het valideren en verifiëren van een softwareprogramma of -toepassing of -product:

  • Voldoet aan de zakelijke en technische vereisten die tot het ontwerp en de ontwikkeling ervan hebben geleid.
  • Werkt zoals verwacht.
  • Kan met dezelfde eigenschap worden geïmplementeerd.
Bezoek de website voor meer informatie : https://www.appelit.com