Starterslink
Image default
Ict

Magento Commerce prijs

De prijs van een Magento Commerce licentie (eerder: Magento Enterprise) wordt bepaald op basis van omzet. Dit werkt in staffels, op basis van de jaaromzet van een webshop. Prijzen zijn per domeinnaam per jaar, aantal servers niet meegerekend. Een Magento Enterprise licentie gaat vanaf 1400 USD per maand. Zet de webshop webshop meer om dan 1 miljoen omzetten per maand, dan vallen kosten in een hogere staffel.

Magento Commerce Partner

Het softwarepakket Magento wordt ontwikkeld door het gelijknamige bedrijf Magento. Honderden programmeurs en ontwerpers werken aan de doorontwikkeling van het pakket. Zowel nieuwe functionaliteit als het uitbrengen van veiligheid(patches) en versies. Een nieuwe webshop laten bouwen (gelicenseerde Magento webshop) kun je als bedrijf alleen laten doen bij een Magento specialist; bedrijven die een samenwerking hebben met het bedrijf Magento.

Kiezen voor Magento Commerce of Magento Open Source

Magento Commerce biedt ten opzichte van Magento Open source (de gratis variant) meer tools benodigd voor het opereren op schaal. De snelheid van het systeem wordt gewaarborgd, het biedt tools voor zakelijke b2b verkoop en biedt management tools voor het e-commerce team. Zoals content staging (actiepagina’s gaan live op een gepland moment) en een uitgebreide page builder. Daarnaast wordt de partner vanuit Magento ondersteund gedurende (door)ontwikkeling van de webshop).

 

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.reachdigital.nl/