Starterslink
Image default
Financien

Top 4 meest winstgevende cryptocurrency van 2017

Het is een zeer interessante jaar geweest voor cryptocurrencies als Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Monero en Dash. Cryptovaluta is sinds het begin van dit jaar enorm populair geworden. Onder andere social media, nieuws en andere mediums hebben daar een grote rol ingespeeld. Maar welke cryptovaluta zijn nou het meest interessant en hoe kun je profiteren van deze success? We hebben een lijstje voor je samengesteld zodat je hier meer informatie over kunt lezen.

1. Ethereum (ETH)

Ethereum is na de bitcoin de meest populaire cryptomunt, het techniek achter het Ethereum netwerk is uniek en zou veelbelovend zijn volgens verschillende bekende techneuten, zoals Bill Gates – de oprichter en CEO van microsoft.com
Link: (de ethereum koers kun je hier bekijken).

2. Ripple (XRP)

Ook Ripple is onder investeerders enorm populair, ook Ripple (XRP) maakt gebruik van de blockchain technologie en maakt het mogelijk om snelle, internationale betalingen te verwerken zonder dat daar hoge transactiekosten voor moeten worden betaald. De Ripple koers heeft in 2017 een stijging van ruim 2500% weten te maken, Ripple is de enige cryptovaluta dat geen gebruik maakt van een gecentraliseerd netwerk en is daarom uniek, vooral banken maken al gebruik van Ripple en is daarom net zo veelbelovend als Ethereum of Bitcoin.
Link: (de ripple koers kun je hier bekijken).

3. Litecoin (LTC)

Litecoin wordt gezien als het broertje van de Bitcoin, ze zijn kwa techniek vrijwel identiek. Toch lijkt de “broertje” van de Bitcoin wat sterker, wanneer er transacties worden gedaan met Litecoin kun je een hoop kosten besparen. Geld overmaken met Litecoin is namelijk veel goedkoper dan Bitcoin, tevens is geld overmaken met Litecoin (LTC) veel sneller. Het is daarom zeer interessant voor beleggers om zich eens even te verdiepen in deze cryptomunt.
Link: (de litecoin koers kun je hier bekijken).

4. DASH (Digital Cash)

Met de vierde plaats is ook DASH een interessant cryptomunt, het combineert het gebruik van contant geld en maakt ook gebruik van de blockchain technologie. Je kunt gelden (anoniem) overmaken, net zoals dat bij contant geld kan. Met de unieke functie “Instant Send” kun je met DASH snel geld overmaken, het verwerken van deze transactie duurt slechts een paar seconden en het geld staat dus zo op je rekening. Momenteel heeft de cryptomunt een marktkapitalisatie van bijna 6 miljard euro en maakt ook DASH een slimme investering.
Link: (de DASH koers kun je hier bekijken).

 

Een klein stukje advies: voor je gaat investeren in cryptocurrency en in de koersen hiervan, is het aangeraden om goed onderzoek te doen in welke munt(en) je kiest.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.cryptopunt.nl/