Starterslink
Image default
Financien

Huishoudboekje bijhouden

Veel Nederlanders kopen een huishoudboekje om zo inzicht te krijgen in hun financiën. Dit is vaak de eerste stap om uit schulden te blijven of om uit schulden te komen. De eerste stap zetten met een huishoudboekje is net als inschrijven bij een sportschool veel mensen doen het maar zetten niet door.

Het heeft geen enkel nu om alleen een huishoudboekje te kopen en voor de rest niks mee te doen. Of alleen maar een paar keer in de maand wat in op te nemen. Als je echt inzicht wil krijgen in je financiën moet je alle bonnen bewaren. Ga er dan een keer in de week of twee keer per week ervoor zitten en noteer al je uitgaven. Het is een kleine moeite en zal je op lange termijn echt helpen.

Tegenwoordig betalen we ook alles met een pinpas. Vooral contactloos betalen is populair en kopen we ook van alles online. Je kunt ook gewoon inloggen op je bankrekening en al deze uitgeven eruit halen. Je kunt tegenwoordig zelfs gebruik maken van een online huishoudboekje. Zo hoef je niks te noteren maar alleen downloaden en uploaden. Je download je bankafschriften en upload het naar de huishoudboekje/ Zo ben je binnen 5 minuutjes al klaar.

Bezoek de website voor meer informatie :